EURORECERCA NÚM 963 Data: 17 de maig de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Jornades sobre la propera convocatòria de Medi ambient 7PM


Es van a celebrar dues jornades informatives de cara a la propera convocatòria del tema "Medi ambient (inclòs el canvi climàtic)" del Setè Programa Marc, una d'àmbit europeu (Brussel·les), i l'altra d'àmbit nacional (Madrid). Teniu la informació de cadascuna d'elles més avall.

 

Aprofitem per a comunicar-vos que ja està oberta la inscripció per a la jornada del 6 de juny de 2012 a Brussel·les sobre la convocatòria L'oceà de demà 2013 que us vam anunciar a l'Eurorecerca nº 954. Tota la informació sobre aquesta jornada i la inscripció es pot trobar en l'enllaç següent:
http://ec.europa.eu/research/bioeconomy/fish/research/ocean/infoday_en.htm

 

Jornada de medi ambient a Brussel·les

La jornada informativa d'àmbit europeu tindrà lloc l'11 de juny de 2012 a Brussel·les. El termini d'inscripció està obert fins al 4 de juny, o abans si es completa la capacitat de la sala. Us recomanem fer la inscripció el més prompte possible, en previsió de l'elevada participació.

Enllaç per a la inscripció: http://ec.europa.eu/yourvoice/ipm/forms/dispatch?form=ENVInfo2013

En cas de voler preparar una presentació flash per al brokerage event que inclou la jornada en horari de vesprada, en aquest enllaç teniu unes indicacions sobre com elaborar la presentació, a més del programa de l'esdeveniment: http://circa.europa.eu/Public/irc/rtd/env2012calls/library?l=/2013_info_day. Cal enviar la presentació abans del 4 de juny a l'adreça RTD-ENV-2013-CALLS@ec.europa.eu.

 

Jornada de medi ambient a Madrid

El punt de contacte nacional (PCN) del tema Medi ambient, del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial, està organitzant la jornada informativa d'àmbit nacional, que tindrà lloc a Madrid el dia 18 o 19 de juny de 2012 (data per confirmar). La inscripció s'obrirà en els propers dies, i inclourà la possibilitat de revisió de propostes per part del PCN per als participants que ho sol·liciten.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics