EURORECERCA NÚM 980 Data: 5 de juny de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Vídeo sobre els programes d'ICT de la UE


Al web de la Universitat Oberta de Catalunya està disponible en línia el vídeo de la xerrada que va impartir Juana Sánchez, del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial, i punt de contacte nacional per al tema "Tecnologies de la informació i de la comunicació" (ICT) del Setè Programa Marc europeu de recerca i desenvolupament. El vídeo es pot veure en aquest enllaç.

 

La xerrada es va centrar en les properes convocatòries de la Comissió Europea per a projectes de recerca d'ICT, la publicació de les quals, juntament amb el programa de treball per a 2013, està prevista per al mes de juliol d'enguany, amb un pressupost total de vora 1.500 milions d'euros. Encara que els temes concrets de les convocatòries no es coneixen fins a la publicació del programa de treball, al web de la Comissió Europea Cordis es pot consultar la informació general sobre el programa d'ICT: http://cordis.europa.eu/fp7/ict/programme/home_en.html

 

El personal investigador de la Universitat de València amb interès per presentar una proposta de projecte europeu per a alguna d'aquestes convocatòries, pot contactar amb Angeles Sanchis a l'adreça operuv@uv.es, telèfon 96 3983621.

 

A València tindrà lloc una jornada informativa sobre programes europeus de finançament de projectes d'ICT el 3 de juliol (vegeu l'Eurorecerca nº 970 del 18 de maig de 2012).

 

Per últim, us recordem que a finals del mes de juny s'obrirà la inscripció a l'esdeveniment ICT Proposers' Day 2012, que es celebrarà a Varsòvia els dies 26 i 27 de setembre, on personal de la Comissió Europea donarà informació sobre les convocatòries i assessorament per preparar amb èxit una proposta de projecte. A més, la jornada constitueix una bona oportunitat per contactar amb altres grups de recerca per a la formació de consorcis, necessaris per a concórrer a les subvencions.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics