EURORECERCA NÚM 1130 Data: 21 de juny de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

 

Ponències sobre Horitzó 2020 i beques Marie Curie per a investigadors


h2020

 

Jornada sobre oportunitats per a la investigació a Europa: Horitzó 2020 i beques Marie Curie

El darrer 14 de juny de 2013 es va celebrar una jornada informativa a la Facultat de Dret de la Universitat de València sobre el proper programa europeu de recerca, Horitzó 2020. La jornada va estar organitzada conjuntament per l'Oficina de Projectes Europeus de Recerca (OPER), el Centre de Documentació Europea, la Facultat de Dret i l'Institut Universitari d'Investigació de Polítiques de Benestar Social "Polibienestar" de la Universitat de València.

 

L'esdeveniment va comptar amb una presentació sobre les oportunitats de finançament que oferirà Horitzó 2020 a projectes de l'àrea de les ciències socials i les humanitats (SSH) i un apartat sobre les beques europees Marie Curie de mobilitat d'investigadors, a més d'una ponència per part de l'Institut "Polibienestar" com a cas d'èxit en convocatòries europees.

 

Les ponències de la jornada ja estan publicades al web i accessibles mitjançant els enllaços següents:

*Fitxer comprimit zip amb les tres ponències:

1) Jornada sobre oportunitats per a la investigació a Europa: Horitzó 2020 i beques Marie Curie

*Fitxers pdf:

1) Noves oportunitats a H2020. Ángeles Sanchis, directora tècnica de l'Oficina de Projectes Europeus de Recerca (OPER). Universitat de València.

2) Últimes oportunitats al setè programa marc: accions individuals Marie Curie. Rosa García Pérez, gestora de projectes europeus d'investigació de l'Oficina de Projectes Europeus de Recerca (OPER). Universitat de València.

3) Experiències d'èxit al programa marc. Jordi Garcés i Irene Monsonís, Institut Universitari "POLIBIENESTAR". Universitat de València.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics