EURORECERCA NÚM 1347 Data: 28 d'abril de 2015

SUBSCRIPCIONS

 

 

Jornades: La inclusió de la igualtat en la investigació científica. La perspectiva de gènere en els projectes europeus: Horitzó 2020

jornades igualtat investigacio

La Unitat d'Igualtat de la Universitat de València ha organitzat una sèrie de conferències i tallers centrats en incorporar la perspectiva de gènere als projectes d'investigació. Les sessions es celebraran als tres campus de la Universitat de València segons el calendari que hi figura més avall.

 

El programa Horitzó 2020 situa la perspectiva de gènere de forma transversal en tots els programes, i la igualtat de gènere és una de les cinc prioritats clau de la política de l'Espai Europeu de Recerca (ERA). Saber gestionar aquest aspecte ha de dotar d'avantatge competitiu els grups de la Universitat de València / VLC Campus. Aquest programa europeu no busca només incloure la igualtat de gènere respecte a la composició dels equips d'investigació i en la presa de decisions, sinó que requereix de la integració de l'anàlisi de gènere/sexe en el contingut de la recerca i innovació, així com en l'avaluació i seguiment.

 

Atès que la incorporació de gènere en la investigació és una novetat, la Unitat d'Igualtat organitza una jornada d'introducció a aquesta temàtica amb dues conferències i un taller actiu per campus. D'aquesta forma, es compliran els objectius plantejats al II Pla d'Igualtat de la Universitat de València, que té entre els seus eixos estratègics la introducció de la perspectiva de gènere en els continguts de la investigació.

 

Calendari de les sessions:

Campus de Burjassot - 5 de maig de 2015

Campus de Blasco Ibáñez (Salut) - 14 de maig de 2015

Campus de Blasco Ibáñez (Humanitats) - 19 de maig de 2015

Campus de Tarongers - 5 de juny de 2015

 

Les persones hi interessades poden fer la inscripció (gratuïta) i consultar el programa mitjançant el web de la Unitat d'Igualtat, en els enllaços següents:

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics