EURORECERCA NÚM. 1442 Data: 11 de maig de 2016

SUBSCRIPCIONS

©2016 Universitat de València. Tots els drets reservats.  

 

Presentació a València de l'Estratègia Espanyola de Bioeconomia Horitzó 2030


estrategia_espanyola_bioeconomia

 

El proper 20 de maig de 2016 es presentarà a la Universitat Politècnica de València (UPV) l’Estratègia Espanyola de Bioeconomia per part de Manuel Laínez Andrés, Director de l’Institut Nacional d’Investigació i Tecnologia Agrària i Alimentària (INIA).

 

Es tracta d’una estratègia centrada en “l’activitat dels sectors agrari, marí, alimentari i forestal, en la utilització eficient i sostenible dels productes, subproductes i residus que generen, promovent la transformació d’aquests en una nova gama de bioproductes, incloent-hi la bioenergia obtinguda”, segons informa la Secretaria d’Estat d’R+D+I del Ministeri d’Economia i Competitivitat al seu web. En aquest sentit, està disponible el document Estratègia Espanyola de Bioeconomia: Horitzó 2030, així com el Pla d'Actuació 2016.

 

La presentació de l’estratègia es farà en el transcurs d’una jornada anomenada “La Bioeconomia i l’Estratègia Espanyola: Horitzó 2030” que suposa el número 51 dels Encontres CPI, una sèrie d’esdeveniments organitzats per la Ciutat Politècnica de la Innovació (CPI) que articulen actuacions específiques d’intermediació entre empresaris, tècnics d’empreses i investigadors.

 

En l’organització de l’encontre participa el Clúster AGRI-FOOD, dedicat a la recerca per al sector agroalimentari a la UPV, on participen també estructures mixtes amb la Universitat de València, com ara l’Institut Interuniversitari d’Investigació de Reconeixement Molecular i Desenvolupament Tecnològic (IDM).

 

Les persones hi interessades poden consultar la informació disponible al web d’AGRI-FOOD, on també s’accedeix a la inscripció.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROAGROBIO (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROAGROBIO Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROAGROBIO.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics