Web de la secció sindical del  STEPV-Iv    
a la Universitat de València
Telèfon: 963 983 018                            stepv@uv.es stepv@uv.es                               Fax: 963 864 012
pdiinterinsinvestigadorsmesa neg.
legislacióacció socialpremsasalut laboralenllaços
p. d'igualtatcomunicatsformacióqui som
Documentació de la Mesa Negociadora del 22 de febrer de 2011

Ordre del dia:

1.- Aprovació, si escau, de l'acta de la sessió de 25 de gener 2011.
 
2.- Proposta de distribució de crèdit per a la promoció i ampliació de plantilla PDI del curs 2011-2012.
 
3.- Modificació document de plantilla PDI. (El document de plantilla vigent en aquest
moment, es pot consultar a la pàgina web del Servei de RRHH (PDI) en l'apartat de Normativa-Normativa específica de Professorat-Plantilla de Professorat).
4.- Informació sobre criteris per a la distribució de la docència.
 
5.- Proposta d'acord sobre integració en la Borsa de treball del Subgrup C2 (escala tècnica bàsica de arxius i biblioteques) del personal de la Borsa del Subgrup C2 d'Administració General (escala auxiliar bàsica de suport administratiu).
 
6.- Precs i qüestions.
 

Resum de la mesa:

Punt 2: Proposta de distribució de crèdit per a promoció i ampliació de plantilla de PDI del curs 2011-2012
Davant la proposta de l’equip rectoral, STEPV va defensar la creació de places d’ajudant per garantir la promoció i estabilitat laboral enfront d’altres places més precàries com les d’associats estructurals.
La modificació de la proposta inicial es va materialitzat en la dotació de més places: dues d’Ajudant i quatre més d’Ajudant Doctor (34 en total), amb reducció de places d’Associats estructurals.
L’aprovació de l’ampliació de places proposada per les diferents seccions sindicals va comptar amb els vots favorables de STEPV, UGT, CCOO, i l’abstenció de CGT.

Punt 3. Modificació del document de plantilla de PDI
Es presenta el document de plantilla de 2008 modificat amb actualitzacions. El còmput de l’activitat docent és de 220 hores per curs acadèmic. Hem de parar esment de la sospita que l’Estatut del PDI incremente l’activitat docent a 24 crèdits.
STEPV va fer proposta de garantir la substitució de totes les llicències per maternitat. La Vicerectora de Professorat va comunicar que s’està fent un estudi de les necessitats de plantilla de la UVEG per la implantació del nous plans d’estudi i del procés de Convergència europea. STEPV va demanar la determinació de les activitats que es computen com a activitat docent del PDI com a conseqüència de l’ús de noves metodologies.
El document es va aprovar amb el vot de totes les seccions sindicals presents.
 
Punt 4. Informació sobre criteris per a la distribució de docència
Davant els problemes derivats del POD i la tria d’assignatures, el Vicerectorat de Professorat va enviar una circular el 22 de juny de 2010 amb els criteris de jerarquia que s’apliquen segons cos docent i antiguitat.
STEPV i la resta de sindicats hem deixat constància d’alguns del problemes palesos que es deriven de l’aplicació d’aquests criteris que no consideren aspectes fonamentals, incidint en problemes com les incompatibilitats horàries de les associades i dels associats, la conciliació de la vida familiar, els grups en valencià, etc. Els sindicats en conjunt demanaren la creació d’una comissió formada per representants dels sindicats i del Rectorat per tal d’elaborar uns criteris clars per a una distribució racional i funcional de la docència. De part de la institució no va haver cap compromís i la resposta va ser que “s’estudiaria”.
STEPV-Universitats continuarà reivindicant el paper de la Mesa Negociadora amb la participació sindical per a exigir solucions als problemes de les treballadores i treballadors de les universitats públiques i privades del País Valencià.
 
Punt 5: Proposta d'acord sobre integració en la Borsa de treball del Subgrup C2 (escala tècnica bàsica de arxius i biblioteques) del personal de la Borsa del Subgrup C2 d'Administració General (escala auxiliar bàsica de suport administratiu).
En la mesa negociadora d'ahir dimarts, 22 de febrer, s'aprovà l'acord presentat per la universitat per a integrar en la borsa d'auxiliars de serveis bibliogràfics (que està esgotada i cal ampliar-la) els auxiliars de serveis que no han aprovat l'oposició).
El resultat de la votació fou el següent:
STEPV-Iv i CCOO a favor
UGT abstenció
CGT no participa en la votació
Pàgina d'inici
Pàgina mantinguda per STEPV  stepv@uv.es  stepv@uv.es             fitxa d'afiliació