Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Escola Valenciana d'Innovació

Escola Valenciana d'Innovació

Antecedents

La Càtedra INNOVA LABORA - UV suposa una aliança estratègica entre la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius,  Comerç i Treball, mitjançant de LABORA i la Universitat de València per promoure programes d'innovació i formació oberta com a instrument eficaç de col·laboració entre la Universitat, Labora i aquelles empreses e institucions que, realitzant activitats professionals de reconegut prestigi relacionades amb la innovació, estén interessades en la formació i especialització professional, el reciclatge i la formació continua d'estudiants i professional i en promoure el desenvolupament de projectes innovadors a l'àrea de formació professional per l'ocupació, aprofitant el talent de tots els actors que la fan possible. 

Amb aquesta finalitat i en el marc del seu pla director aprovat a 2016, la Càtedra INNOVA ha posat en marxa la línea de especializació en innovació i formació oberta. 

Escola Valenciana d'Innovació Labora

"L'Escola Valenciana d’Innovació Labora - UV” és un programa de captació, formació del talent i validació de les pràctiques innovadores de la Cátedra INNOVA del Servici Valencià d'Ocupació i Formació(LABORA) i la Universitat de València. Està dirigit a les treballadores i treballadors públics involucrats en el processos de disseny, implementació i evalucació de la formació professional per a l'ocupació. 

"L'Escola Valenciana d’Innovació Labora - UV” vol distingir-se i ser reconeguda en el futur per la seua aposta per la innovació mitjançant  de la seua contribució transformadora a les persones. Aquest projecte naix amb la finalitat de crear un espai estable que encoratge i contribuixi a compartir, millorar i donar forma a les bones idees que, totes les persones que formen part de l'administració, disposen en algú moment de la nostra carrera professional amb la relació de los serveis públics que es presten a l'àrea de coneiximent de la formació professional per l'ocupació. 

L'Escola Valenciana d'Innovació LABORA – UV vol distingir-se i ser reconeguda en el futur per la seua aposta per l'innovació mitjançant la contribució transformadora de les persones.

Innovació

Implica la creació de canals específics i de noves fórmules organitzatives que persegueixen encoratjar processos de: (1) intraprendizaje (formació en innovació), (2) intraemprendizaje (creació i innovació) i (3) Reconeixement (validació per part de l'administració de les solucions plantejades) entre els treballadors i treballadores públics involucrats en els processos disseny, implantació i avaluació de la formació professional per a l'ocupació.

Es tracta d'una experiència i una metodologia pionera per implantar, en una administració pública especialitzada, en aquest cas en la Formació Professional per a l'Ocupació, una estructura de redarquía complementària a la jeràrquica existent, amb l'objectiu de crear les condicions i proporcionar els recursos necessaris per fer possible la desaparició gradual de barreres perquè qualsevol professional pugui per desenvolupar prototips i solucions innovadores i viables i fer arribar un projecte o idea significativa "cap amunt".

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies