Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de privacitat i transformació digital Microsoft-UV Logo del portal

Llista de Vídeos

Privacitat, salut i transformació digital els reptes del Big Data i la recerca - Esteban Morcillo
Privacitat, salut i transformació digital els reptes del Big Data i la recerca - Gabriel López
Privacitat, salut i transformació digital els reptes del Big Data i la recerca - Bernardo Valdivieso
Privacitat, salut i transformació digital els reptes del Big Data i la recerca - Juan Miguel Signes
Privacitat, salut i transformació digital els reptes del Big Data i la recerca - Ricard Martínez
Privacitat, salut i transformació digital els reptes del Big Data i la recerca - Clausura
Privacitat, salut i transformació digital els reptes del Big Data i la recerca - Compliment normatiu des del disseny
Privacitat, salut i transformació digital els reptes del Big Data i la recerca - Les polítiques de seguretat: el compromís dels investigadors i les organitzacions
Privacitat, salut i transformació digital els reptes del Big Data i la recerca - Què necessiten els nostres investigadors?
Privacitat, salut i transformació digital els reptes del Big Data i la recerca - Presentació de la Jornada: apunts per al debat
I Jornades" Innovació i TIC en educació", València, 28 i 29 de juny 2017. Data: 2017. Resum: conferències, comunicacions i taula redona sobre TIC i educació, València, 28 i 29 de juny de 2017. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
L'objectiu de la primera càtedra institucional impulsada per Microsoft a Europa és liderar el coneixement sobre la privadesa a Espanya i Europa per un període inicial que s'estendrà fins a 2020. Des d'ella es promocionaran trobades nacionals i internacionals d'experts sobre temes d'interès i es fomentarà la cooperació en projectes d'investigació. Ricard Martínez ha exercit com a cap del Servei de Transparència de la Diputació de València, president de l'Associació Professional Espanyola de la Privadesa, i responsable de l'Àrea d'Estudis de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.