Inici.
ELECCIONS SINDICALS
CC.OO Informa
Reivindicacions PAS
Reivindicacions PDI
Àrea pública
Acords
Legislació
Dona
Formació
Convocatories
Salut Laboral
El teu salari
Vacapas
Fons Social
Qui som
    Ejecutiva
    Delegados
    Permanente
Breu hist˛ria de CCOO
Afilia't
Serveis per a afiliats
Mapa del lloc
Enllašos
Contactar

Qui som

CC.OO. és el primer sindicat d'Espanya per nombre de persones afiliades i per delegats triats en les eleccions sindicals.
CC.OO . s'estructura en federacions, segons l'activitat o sector a què pertany l'empresa, i Unions, segons el territori on s'ubica el centre de treball.
CC.OO. és una organització sindical democràtica i de classe que està formada per treballadors i treballadores que ens afiliem de forma voluntària i solidària per a defendre els nostres interessos i per a aconseguir una societat més justa, democràtica i participativa.
CC.OO. és un sindicat reivindicatiu i participatiu que pretén representar i defendre de forma adequada els interessos del món assalariat, dels i de les pensionistes, de les persones que estan en la desocupació, dels emigrants, de la immigració i de la joventut.
CC.OO. és un sindicat plural, obert a tots els treballadors i treballadores, siga quina siga la seua ideologia, filosofia, concepció política o religiosa, dins del respecte als drets humans i les normes democràtiques.
CC.OO. és un sindicat unitari i democràtic, en el que treballem per aconseguir la unitat del conjunt de treballadors i treballadores i en el que decidim les actuacions sindicals i el nostre funcionament a partir de les assemblees de les persones afiliades i dels òrgans de direcció i gestió que triem democràticament.
CC.OO. és un sindicat que actua de manera autònoma i independent dels poders econòmics, de l'Estat i de qualsevol altre interés alié als seus fins, i també dels partits polítics.
CC.OO. és un sindicat sociopolític que a més de reivindicar la millora de les condicions de treball i de vida, assumix la defensa de tot allò que ens afecta com a treballadores i treballadors, dins i fora de l'empresa.
CC.OO. és un sindicat internacionalista, des del qual fomentem la solidaritat amb tots els pobles del món que lluiten per les llibertats democràtiques, i amb els refugiats i refugiades, treballadores i treballadors que patixen persecució pel fet d'exercir els seus drets sindicals i democràtics.
CC.OO. és un sindicat pluriétnic i multicultural que lluita contra el racisme i la xenofòbia, que promou els valors del respecte, la tolerància i la convivència entre els membres de les distintes ètnies i pobles, que vol agrupar i defendre les reivindicacions dels treballadors i treballadores immigrants, garantint-los la plena igualtat de drets i deures dins de la nostra organització, i la seua inserció en la nostra comunitat.


.

Versiˇ imprimible

Contactar Qui som