University of Valencia logo Logo CSIF. Secció Sindical Logo del portal

Nova web de la secció sindical de CSIF

  • October 11th, 2018
Image de la noticia

La secció sindical de la Central Sindical Independiente de Funcionarios de la Universitat de València disposarà d'una nova pàgina web adaptada al nou disseny dels portals de la UV. 

El nou disseny aplicat per la Unitat Web i Màrqueting als portals web de la Universitat de València s'està aplicant a la pàgina del portal de la central sindical de SCIF i estarà disponible en pocs dies.

Este portal s'incorpora així al nou dissenuy corporatiu, caracteritzat per una interfície visualment més atractiva i més accessible, en la qual ressalten uns elements gràfics que amb una especial cura conviden a submergir-se en els continguts.

L'objectiu de SCIF amb este nou portal és que la seua activitat puga ser compartida amb el major públic possible, i fer-la més accessible.

A poc a poc la Unitat Web i Màrqueting està estenent el nou disseny als centenars de portals interns de la UV: gran part de les facultats, títols, càtedres, instituts, biblioteques, masters, centres de recerca i altres organismes de la Universitat ja tenen els seus portals adaptats al nou disseny, i la intenció és completar el procés en pocs mesos.  Totes les webs internes, que quedaran unificades amb el mateix estil, disseny i filosofia que la pàgina principal. L'objectiu és situar-se a l'avantguarda entre els portals universitaris de tot el món, partint d'una realitat: la pàgina web és en la majoria de les ocasions la primera imatge de la Universitat, la principal via de contacte, i una eina per a la consulta, la informació i la realització de tràmits.