University of Valencia logo Logo DASCA Chair for Excellence and Entrepreneurship Development: from Student to Enetrepreneur Logo del portal

Acte de clausura del cinqué any de la Càtedra d'Estudiant a Empresari

  • April 11th, 2018
Acte de clausura

Dimecres passat 11 d'abril va tindre lloc l'acte de clausura del cinqué any de la Càtedra de la Universitat de València Estudi General d'Estudiant a Empresari-Maicerías Espanyoles i Arròs DACSA.

L'esdeveniment va ser realitzat en el Va salar de Graus de la Facultat d´Economia de la Universitat de València. Càtedra universitària que patrocina el Grup Maicerías Espanyoles–Arròs DACSA. Van assistir en representació del Grup, Araceli Císcar, Consellera Executiu, i altres representants de la companyia. També van assistir la Directora del Departament de Màrqueting, Lorena Lázaro, i Elena Subiela, Adjunta de Direcció. Vam poder comptar també amb la presència d'alguns ponents que van participar en el curs acadèmic de la Càtedra, comptant les seues experiències emprenedores. Al costat d'ells, professors, investigadors, alumnes interessats en la creació d'un projecte empresarial, futurs interessats a concursar en esdevenidors anys, finalistes del concurs de plans d'empresa de l'exercici 2017-2018 (al costat dels seus familiars) així com membres del Jurat dels Premis de la Càtedra. Va presidir l'acte la Vicerectora d'innovació i transferència de la Universitat de València, Dolores Real, el professor Guillermo Palao antic vicerector d'Internacionalització i Cooperació de la Universitat de València, Araceli Ciscar Conseller Executiu del Grup Maicerías Espanyoles- Arròs DACSA, el Degà de la Facultat d´Economia de la Universitat de València, Jose Manuel Pastor i el Director de la Càtedra, el doctor Domingo Ribeiro.

Es van presentar els quatre projectes finalistes al concurs de projectes emprenedors. El projecte guanyador va ser “Functional pads”, format per Alessandro Tortosa. El segon premi va correspondre al projecte “XOU YOUR SOUL” promogut per Marta Segura, Inés Machín i Nicolás Pellegrin. El tercer premi va ser per a “YUMMY BUGS” realitzat per Alba Gijón, Alfred Carrión i Joaquin Cuartiella. I en quart lloc, el projecte “SYNERGY COMMERCE” promogut per Benjamí Sanchis. Tots els grups de promotors van presentar els seus projectes i idees al públic i van rebre, de mans d'Araceli Císcar, els premis per a poder començar el seu camí com a emprenedors i emprenedores.

Finalment, abans del lliurament de premis i per a donar tancament a l'acte, el director de la Càtedra va tindre el plaer de presentar la conferència de tancament realitzada pel doctor Enrique Orihuel, creador, conseller delegat i màximament artífex d'una empresa internacionalment reconeguda i amb relacions amb les universitats, l'empresa Betelgeux, amb qui gaudim de la seua saber fer, en la gestió amb la xarrada “L'emprenedor en un món flotant”.

Finalment, i després del lliurament de premis, l'acte va concloure amb un vi d'honor.

Resum dels projectes guanyadors:

  • Functional pads pretén mesurar i controlar el moviment de les articulacions del cos humà.
  • SHOW YOUR SOUL es tracta d'una web en línia que realitza llibres personalitzats, autobiogràfics són suport fotogràfic i escrit.
  • YUMMY BUGS és un restaurant inspirat en la cultura asiàtica on el menú́ degustació inclou insectes.
  • SYNERGY COMMERCE és un servei que ofereix una bateria portàtil que permet carregar fins a 4 dispositius simultàniament aprofitant-ho a més com a espai publicitari. consulta el alta.
Images: