University of Valencia logo Logo DASCA Chair for Excellence and Entrepreneurship Development: from Student to Enetrepreneur Logo del portal

Acte de clausura del huité any de la Càtedra d'Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria: d'Estudiant a Empresari

  • May 18th, 2021
Acte de clausura

Dimarts passat 18 de maig va tindre lloc l'acte de clausura del huité any de la Càtedra de la Universitat de València “Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria: d'Estudiant a Empresari”, patrocinada pel Grup DACSA”.

Van assistir a l'acte, en representació del Grup Dacsa, la seua Directora General i Consellera, Araceli Císcar, la Directora del Departament de Màrqueting, Lorena Lázaro, i altres representants de la companyia.

Comptem també amb la presència d'alguns ponents que van participar en el curs acadèmic de la Càtedra comptant les seues experiències emprenedores. Al costat d'ells, membres del Jurat dels Premis de la Càtedra, professors, investigadors, alumnes interessats en la creació d'un projecte empresarial, i finalistes del concurs de plans d'empresa de l'exercici 2020-2021, al costat dels seus familiars, completaven l'aforament limitat.

Va presidir l'acte Araceli Císcar, al costat de la Vicerectora d'Innovació i Transferència de la UV, Dolores Real, el Director anterior de la Càtedra, Domingo Ribeiro, i l'actual Director, Carlos Lassala.

Els promotors dels quatre projectes finalistes que es van presentar al Concurs de projectes emprenedors van exposar les seues idees i plans de viabilitat empresarial al públic. Posteriorment, va tindre lloc un interessant debat sobre les expectatives de l'emprenedoria en el context de la situació econòmica actual derivada de la crisi del Covid 19, moderat pel Dr. Domingo Ribeiro. Van participar en el mateix el Dr. Daniel Lacalle (prestigiós economista en l'àmbit internacional), Juan Lafont (Grup Indra), i Juan Costa (President de la Fundació Propòsit). Els tres experts van coincidir en la importància de l'ambició en els projectes, però sense oblidar les limitacions a afrontar i van animar als estudiants al fet que desenvoluparen les excel·lents idees plasmades en els seus projectes.

Després de la finalització del debat, els grups finalistes van rebre de mans d'Araceli Císcar els premis per a poder iniciar el seu camí com a emprenedores i emprenedors.

L'ordre de premis establit per als projectes, amb els seus equips promotors, va ser el següent:

  • Guanyador: Restaurante Green Good (Claudio Luis Desco Serrano).
  • Segon classificat: Artapa (Sarah García Enríquez, Paula Latorre Sáez, Sandra Martínez Martínez, y Andrea Morales Argent).
  • Tercer classificat Match Mice (Valentina Bailén López de Atalaya, Manuela Carvajal y Edo Yang).
  • Cuart classificat: Gameplay (Ana Dolz García y María Dolores Matogo Mikue).

Finalment, i després del lliurament de premis, l'acte va concloure amb un vi d'honor.

Images: