University of Valencia logo Logo DASCA Chair for Excellence and Entrepreneurship Development: from Student to Enetrepreneur Logo del portal

Acte de clausura del nové any de la Càtedra Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria: d'Estudiant a Empresari

  • June 27th, 2022
Acte de clausura

Dilluns passat 27 de juny va tindre lloc l'acte de clausura del nové any de la Càtedra de la Universitat de València “Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria: d'Estudiant a Empresari”

Aquest esdeveniment va ser celebrat en el saló Ignasi Villalonga de la Facultat d´Economia de la Universitat de València i patrocinat pel Grup DACSA

Van assistir a l'acte, en representació del Grup Dacsa, la seua directora general i consellera, Araceli Císcar i el director financer, David Pérez. Comptem també amb la presència d'alguns ponents col·laboradors en el curs acadèmic de la Càtedra. Íñigo Basarrate, CEO restaurador i, Amparo Ruiz, sòcia d'auditoria d'EY i directora de l'oficina de la Comunitat Valenciana i Múrcia van expressar les seues experiències emprenedores. Al costat d'ells, membres del Jurat dels Premis de la Càtedra, professors, investigadors, alumnes interessats en la creació d'un projecte empresarial, i finalistes del concurs de plans d'empresa de l'exercici 2021-2022 completaven l'aforament.

Va presidir l'acte la Vicerectora d'Innovació i Transferència de la UV, Rosa María Donat, juntament amb Araceli Císcar, directora general del Grup DACSA i, Carlos Lassala, director de la Càtedra.

Els promotors dels quatre projectes finalistes que es van presentar al Concurs de projectes emprenedors van exposar les seues principals idees i plans de viabilitat empresarial. A continuació, el Dr. Brij Gupta, Catedràtic de Technology, Cybersecurity i Blockchain en National Institute of Technology (Kurukshetra, l'Índia) va impartir una interessant conferència sobre les oportunitats i les implicacions pràctiques de la ciberseguretat en l'emprenedoria. El professor Gupta va remarcar que per a garantir l'èxit a llarg termini és fonamental prendre les precaucions de seguretat adequades en les primeres etapes de negoci. Es va animar als estudiants al fet que desenvoluparen les excel·lents idees plasmades en els seus projectes, sense oblidar els obstacles a afrontar.

Després de la finalització de la conferència, els grups finalistes van rebre de mans d'Araceli Císcar els premis per a poder iniciar el seu camí com a emprenedores i emprenedors.

L'ordre de premis establit per als projectes, amb els seus equips promotors, va ser el següent:

  • Guanyador: XORIVEG (Agustín Albero Tramoyeres, Salud Pina Bernabé, Jaime De Los Ríos, Miriam Caballero Cerveró y Zaira Idáñez Noguera)
  • Segon classificat: SIERRA MORENA (Irma Alejandra Rodríguez Espinosa)
  • Tercer classificat: MIIVO MOBILITY (Alejandro Domínguez Fuster, Adrià Aguado Lorente y Ángel Troncoso Guill)
  • Cuart classificat: CHANCE (Sofía Melissa Mora Tabarini)

Finalment, i després del lliurament de premis, l'acte va concloure amb un vi d'honor.

Images: