University of Valencia logo Logo Excellence and Entrepreneur development Chair: from student to Businessman (DACSA-UV) Logo del portal

“Assessorament per a l'obtenció de finançament a través de projectes d'investigació”, pel catedràtic Felipe Hernández

  • March 4th, 2023
Dr. Felipe Hernández Perlines

El 4 de Març de 2023, el Dr. Felipe Hernández Perlines, de la Universitat de Castella-la Manxa, va impartir una conferència sobre l'assessorament per a l'obtenció de finançament a través de projectes d'investigació.

El passat dia 4 de març, el Dr. Felipe Hernández Perlines, Catedràtic d'Organització d'Empreses de la Universitat de Castella-la Manxa i Co-Director del Grup d'Investigació Environmental Strategy Interdisciplinary Team & Management (ENSITMA), de la Universitat de Castella-la Manxa, va impartir la conferencia “Assessorament per a l'obtenció de finançament a través de projectes d'investigació”.

En aquesta conferència dirigida al grup d'investigació que conforma la Càtedra institucional patrocinada pel Grup DACSA, el Dr. Hernández Perlines va analitzar la importància d'una bona planificació de l'estratègia de finançament per a aconseguir amb èxit els recursos requerits través de la sol·licitud de projectes d'investigació. El professor va insistir en els temps inherents al procés de petició/concessió d'ajudes. Normalment, existeix un període de temps dilatat des que se sol·licita l'ajuda fins a la seua concessió. A més, normalment, no es concedeixen totes les ajudes i això resulta fonamental de cara a planificar l'estratègia. Va finalitzar la seua exposició remarcant que per a garantir la continuïtat del finançament dels projectes és necessari iniciar la cerca d'un nou finançament bastant abans que s'esgote l'actual.

Després de finalitzar la conferència, es va produir un interessant intercanvi d'idees entre els membres del nostre grup de treball i el professor Hernández.