University of Valencia logo Logo Excellence and Entrepreneur development Chair: from student to Businessman (DACSA-UV) Logo del portal

Jornada de Valoració dels Projectes presentats al Concurs de Plans de Viabilitat Empresarial 2022-2023

  • May 8th, 2023

El passat 8 de maig de 2023 es va reunir el Jurat de la X Edició dels Premis de la Càtedra Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria: D'Estudiant a Empresari, Grup DACSA – Universitat de València, als millors plans de viabilitat empresarial que puguen cristal·litzar en futurs negocis.

jornadaEn aquest acte, els alumnes que havien presentat els seus projectes al concurs van exposar les seues idees davant el citat jurat, compost per diferents professionals i professors universitaris col·laboradors de la Càtedra. Es van presentar per a la seua valoració els plans de viabilitat presentats al concurs. El procés de selecció dels quatre projectes finalistes en el Concurs es va realitzar avaluant els projectes presentats atenent els criteris establits en les bases reguladores de la convocatòria dels premis.

El Jurat va determinar que els quatre projectes finalistes foren els següents: Solanel, Un albergue Diferente, MyCloset, Ecohand.

En l'Acte de Clausura anual de la Càtedra, que se celebrarà en el Paranimf el pròxim dia 11 de maig de 2023, els projectes finalistes del Concurs presentaran de nou el seu pla de viabilitat definitiu perquè el jurat establisca l'ordre dels quatre premis establits en les bases del Concurs.

jornada