University of Valencia logo Logo Excellence and Entrepreneur development Chair: from student to Businessman (DACSA-UV) Logo del portal

"Les experiències del Grup d'Investigació SIRHO i la investigació i transferència en la universitat", per José Luis Gascó

  • March 11st, 2023
Conferència de José Luis Gascó Gascó

El passat dia 11 de març, el Dr. José Luis Gascó Gascó, Catedràtic d'Universitat en el Departament d'Organització d'Empreses en la Universitat d'Alacant, va impartir la conferència “Les experiències del Grup d'Investigació SIRHO i la investigació i transferència en la universitat”.

En aquesta conferència dirigida al grup d'investigació que conforma la Càtedra institucional patrocinada pel Grup DACSA, el Dr. Gascó, especialista reconegut en temes relacionats amb els Sistemes d'Informació en l'Empresa, va analitzar l'esquema de funcionament del grup d'investigació SIRHO, que la seua temàtica d'estudi està centrada en la Direcció d'Empreses en general i de Sistemes d'Informació i de Recursos Humans en particular, en Organitzacions, tant públiques com privades. A llarg de l'exposició es van analitzar les principals palanques del seu èxit.

En la Conferència també vam tindre l'oportunitat de comptar amb la Dra. María Reyes González Ramírez, Catedràtica d'Organització d'Empreses i directora del grup d'investigació “Sistemes d'Informació i Recursos Humans en les Organitzacions” (SIRHO) en la Universitat d'Alacant. Després de finalitzar la conferència, es va produir un interessant intercanvi d'idees entre els membres del nostre grup de treball i els professors Gascó i González.