Idioma:

XI Seminario sobre actividades para estimular el talento precoz en Matemáticas

XI Seminari sobre activitats per a estimular el talent precoç en Matemàtiques

XV Reunión nacional de Estalmat

XV Reunió nacional d'Estalmat

València, 2-4 de marzo de 2018

València, 2-4 de març de 2018

logos MINECO/FECYT logo ESTALMAT Comunitat
Valenciana

Inicio Programa Ponencias Pósteres Comités Colaboradores Lugar de celebración

Inici Programa Ponències Pòsters Comitès Coŀlaboradors Lloc de celebració

(Ir directamente a «Inscripción»)

(Aneu directament a «Inscripció»)

Presentación

Presentació

Póster Seminario Estalmat 2018

Los días 2, 3 y 4 de marzo de 2018 celebraremos en València el XI Seminario sobre actividades para EStimular el TALento precoz en MATemáticas y la XV Reunión nacional del proyecto ESTALMAT.

Els dies 2, 3 i 4 de març de 2018 celebrarem a València el XI Seminari sobre activitats per a EStimular el TALent precoç en MATemàtiques i la XV Reunió nacional del projecte ESTALMAT.

Como todos los años, será un foro de presentación de nuevas actividades por parte de profesores de las diferentes sedes del Proyecto ESTALMAT, acompañado de la discusión pertinente sobre la validez de las propuestas para lograr el objetivo de estimular el talento precoz en matemáticas.

Com tots els anys, serà un fòrum de presentació de noves activitats per part de professors de les diferents seus del projecte ESTALMAT, acompanyat de la discussió permanent sobre la validesa de les propostes per a aconseguir l'objectiu d'estimular el talent precoç en matemàtiques.

En este sitio web quedará recogida toda la información relacionada con estas jornadas.

En aquest lloc web quedarà recollida tota la informació relacionada amb aquestes jornades.

Antecedentes

Antecedents

En 1998, la Real Academia de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales puso en marcha en la Comunidad de Madrid el proyecto ESTALMAT (Estímulo del Talento Matemático) con el objetivo de detectar, orientar y estimular el talento matemático de estudiantes de 12 y 13 años. Desde entonces, el proyecto, concebido por el profesor Miguel de Guzmán, ha tenido una gran acogida y una continua expansión.

L'any 1998, la Reial Acadèmia de Ciències Exactes, Físiques i Naturals va posar en marxa a la Comunitat de Madrid el projecte ESTALMAT (Estímul del Talent Matemàtic) amb l'objectiu de detectar, orientar i estimular el talent matemàtic d'estudiants de 12 i 13 anys. Des d'aquell moment, el projecte, concebut pel professor Miguel de Guzmán, ha tingut una gran acollida i una contínua expansió.

En la actualidad hay un total de once sedes: Andalucía Occidental, Andalucía Oriental, Canarias, Cantabria, Castilla y León, Castilla-La Mancha, Catalunya, Comunidad de Madrid, Comunitat Valenciana, Galicia e Illes Balears.

En l'actualitat hi ha un total d'onze seus: Andalusia Occidental, Andalusia Oriental, Canàries, Cantàbria, Castella i Lleó, Castella-La Manxa, Catalunya, Comunitat de Madrid, Comunitat Valenciana, Galícia i Illes Balears.

A partir de 2004 se consideró enriquecedor organizar un encuentro entre el profesorado de los diferentes proyectos para intercambiar experiencias y recursos empleados. El primer encuentro fue en Burgos, y tuvo continuidad en Baeza (2005), Madrid (2006) y Barcelona (2007). En 2008 se decidió mejorar estos encuentros abriéndolas al profesorado local creando el primer Seminario de actividades y experiencias para estimular el talento precoz en Matemáticas. El primer seminario se celebró en Canarias y continuó con la segunda edición en Madrid (2009), València (2010), Santiago (2011), Castro Urdiales (2012), Medina del Campo (2013), Barcelona (2014), Albacete (2015), Madrid (2016) y Granada (2017). Este año ESTALMAT Comunitat Valenciana acogerá en València la undécima edición del seminario.

A partir de 2004 es considerà enriquidor organitzar una trobada entre el professorat dels diferents projectes per a intercanviar experiències i recursos emprats. La primera trobada va ser a Burgos i tingué continuïtat en Baeza (2005), Madrid (2006) i Barcelona (2007). L'any 2008 es decidí millorar aquestes trobades obrint-les al professorat local creant el primer Seminari d'activitats i experiències per a estimular el talent precoç en Matemàtiques. El primer seminari se celebrà en Canàries i continuà amb la segona edició en Madrid (2009), València (2010), Santiago (2011), Castro Uridales (2012), Medina del Campo (2013), Barcelona (2014), Albacete (2015), Madrid (2016) i Granada (2017). Enguany ESTALMAT Comunitat Valenciana acollirà a València l'onzena edició del seminari.

Toda la información sobre los seminarios anteriores se encuentra en http://www.uam.es/proyectosinv/estalmat/Seminarios.htm.

Tota la informació sobre els seminaris anteriors es troba a http://www.uam.es/proyectosinv/estalmat/Seminarios.htm.

Objetivos

Objectius

Los principales objetivos de la XV Reunión nacional del proyecto Estalmat son:

Els principals objectius de la XV Reunió nacional del projecte ESTALMAT són:

¿A quién va dirigido?

A qui va adreçat?

El XI Seminario sobre actividades para estimular el talento precoz en Matemáticas se dirige a todo el profesorado en general y al profesorado de ESTALMAT en España en particular.

El XI Seminari sobre activitats per a estimular el talent precoç en Matemàtiques s'adreça a tot el professorat en general i al professorat d'ESTALMAT en Espanya en particular.

Inscripción

Inscripció

Si alguno de vosotros quiere asistir, enviad un correo a Irene Ferrando (Irene.Ferrando@uv.es).

Si hi voleu assistir, envieu un missatge de correu electrònic a Irene Ferrando (Irene.Ferrando@uv.es).

Si, además, queréis que se os certifique la asistencia al curso, el CEFIRE Específic d'Àmbit Científic, Tecnològic i Matemàtic de la Generalitat Valenciana ofrece el curso

Jornadas 18CT53ES005 - Encuentro nacional sobre el Estímulo del Talento Matemático.

Os podéis inscribir en el curso mediante el enlace anterior.

Si, a més a més, voleu que se us certifique l'assistència al curs, el CEFIRE Específic d'Àmbit Científic, Tecnològic i Matemàtic de la Generalitat Valenciana ofereix el curs

Jornades 18CT53ES005 - Trobada nacional sobre l'Estímul del Talent Matemàtic.

Us podeu inscriure al curs mitjançant l'anterior enllaç.


Last modified: Sat Mar 31 20:26:15 CEST 2018
Webmaster: Ramon Punto Esteban Arroba uv Punto es.
Espacio cedido por Espai cedit per Universitat de València, que no es responsable de ningún contenido de esta página., que no és responsable de cap contingut d'aquesta pàgina.