Fundació General UVUniversitat de ValènciaCinema Logo del portal

  • WordFrame

Laboratori de curtmetratges i migmetratges

TALENTS GENERATOR FACTORY

El Laboratori de curtmetratges i migmetratges és una oportunitat per a tots/as aquells/as directors/as i guionistes que vulguen desenvolupar una obra de ficció, animació o documental de format curt amb una projecció internacional.

El teu projecte estarà guiat per professionals de la indústria, amb cinc dies de formació immersiva a València: del 2 al 6 d’octubre de 2023. Mitjançant la tutorització per a cineastes, rebràs l’impuls necessari per a la realització del projecte de curtmetratge o migmetratge, amb el suport de Torino Short Film Market.

Arquitectura, història, horta i modernitat, en aquest entorn les i els participants assistiran a classes teòriques de guió, coneixement de la indústria cinematogràfica, creació de dossiers de venda, formació en màrqueting i preparació de pitching en anglés.

QUÈ T’OFEREIX EL LABORATORI?

1. Desenvolupar el teu projecte mentorizado per professionals de prestigi del sector audiovisual nacional i internacional.

2. Crear xarxa de contactes, col·laboradors i networking amb professionals experts i altres representants dels projectes.

3. Aconseguir com accedir a festivals, fòrums internacionals i altres espais de col·laboració de desenvolupament.

4. Una comunitat i espai de treball a la Universitat de València.

5. Conéixer les claus per a la cerca de finançament, coproducció i distribució.

II EDICIÓ: INSCRIPCIONS TANCADES

--------

Amb el finançament de:

Instituto de la Cinematografía y de las Artes Audiovisuales

Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU:

Plan de Recuperación