Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

La Fundació General de la Universitat de València (FGUV), a través de la seua pàgina web www.fundaciouv.es, gestiona diferents àrees i serveis en virtut de l’encàrrec realitzat per la Universitat de València al seu favor.

La navegació en la pàgina web de la FGUV no requereix cap tipus de registre, i únicament es recapten dades de caràcter personal en aquelles àrees i serveis de la FGUV que exigeixen un registre d’usuari.

Es poden consultar les Polítiques de privadesa i les condicions legals de cada àrea i servei de la FGUV:

Així mateix, de conformitat amb el Reglament Europeu de Protecció de Dades, la FGUV publica el Registre d'Activitats en la seua condició d'Encarregat del Tractament i el Registre d'Activitats en la seua condició de Responsable del Tractament.

Informació sobre protecció de dades de la FGUV

  • Responsable del tractament

Les dades de caràcter personal que es puguen recaptar directament de l'interessat seran tractades de manera confidencial, i quedaran incorporades a l’activitat corresponent de tractament titularitat de la FGUV amb les dades següents:

Fundació General de la Universitat de València
NIF: G-46980207
Domicili social: Carrer Amadeu de Savoia, 4, (46010) València
Inscrita en el Registre de Fundacions de la Comunitat Valenciana amb el número 79V.
Correu electrònic: protdadesfguv@uv.es
Delegat de Protecció de Dades de la Universitat de València: Javier Plaza Penadés. Correu electrònic: lopd@uv.es

La relació actualitzada de les activitats de tractament que la FGUV duu a terme està disponible en les Polítiques de Privadesa de cada àrea i servei de la FGUV.

  • Finalitat

La finalitat del tractament de les dades correspon a cadascuna de les activitats de tractament que realitza la FGUV, que es pot consultar en les Polítiques de Privadesa de cada àrea i servei de la FGUV.

  • Legitimació

El tractament de les vostres dades es duu a terme per al compliment d'obligacions legals per la FGUV, en virtut d'un contracte, així com quan la finalitat del tractament requerisca el vostre consentiment.

  • Dades de menors

Des d’alguna de les àrees i serveis de la FGUV s’ofereixen serveis a menors d’edat, que comporten la captació i el tractament de les dades dels menors que resulten estrictament necessàries per a la finalitat per a la qual s’hagen sol·licitat, mitjançant l’obtenció del consentiment previ dels seus pares o tutors legals.

  • Conservació de dades

Les dades personals facilitades a les àrees i els serveis de la FGUV es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es recapten.

D’acord amb la normativa aplicable, les dades personals es conservaran disponibles únicament a la disposició de les autoritats per determinar responsabilitats legals i pel període de prescripció d’aquestes.

  • Comunicació de dades

Amb caràcter general, no es comunicaran les dades personals a tercers, excepte obligació legal.

Podeu consultar els destinataris per a cadascuna de les activitats de tractament que duu a terme la FGUV en les Polítiques de Privadesa de cada àrea i servei de la FGUV.

  • Drets dels interessats

Els usuaris que proporcionen les seues dades personals tenen dret a sol·licitar al Responsable del Tractament l’accés a les seues dades personals, i la rectificació o la supressió, o la limitació del seu tractament, o a oposar-s’hi, així com el dret a la portabilitat de les dades. Les persones interessades poden exercir els seus drets mitjançant l’enviament d’un escrit dirigit a la Fundació General de la Universitat de València, carrer Amadeu de Savoia núm. 4, (46010) de València o dirigint-se a l’adreça de correu electrònic següent protdadesfguv@uv.es, sempre que la petició es realitze des del compte de registre que conste en la nostra base de dades.

  • Dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control

L’autoritat de control competent per a la tutela de drets en relació als tractaments és l’Agencia Española de Protección de Datos, Calle Jorge Juan, 6 (28001) de Madrid i pàgina web: www.agpd.es

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies