Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

Participació en xarxes

La Fundació General de la Universitat de València forma part de les següents xarxes:

 

Logo Aef

Associació Espanyola de Fundacions (AEF)

L’Associació Espanyola de Fundacions (AEF) és una associació privada i independent, inscrita en el Registre Nacional d’Associacions del Ministeri de l’Interior, declarada d’utilitat pública, d’àmbit nacional, que agrupa fundacions espanyoles de les més diverses dimensions, finalitats i àmbits d’actuació. La seua missió és treballar en el desenvolupament i enfortiment del conjunt del sector.

 

   

Logo Alumni

Alumni España

La Federació d’Associacions d’Antics Alumnes i Amics de les Universitats Espanyoles naix amb el propòsit d’acollir aquest conjunt d’entitats. Sempre des del respecte mutu i independència de la Federació, que es constitueix com a una plataforma de difusió de l’opinió d’aquestes entitats, ja consolidades com a forma civil de participar en la transformació de la universitat.

 

   

Logo Fundació Anna Lindh

Fundació Anna Lindh

És una entitat participada i finançada per més de quaranta països euromediterranis. Aquesta Fundació impulsa iniciatives regionals dins de l’espai Euromed i dóna suport a activitats locals d’organitzacions de la societat civil que defensen un millor enteniment entre pobles, religions i creences, així com els drets humans i la democràcia.

La FGUV és membre de la Xarxa Espanyola de la Fundació Anna Lindh coordinada per l’Institut Europeu del Mediterrani (IEMed).

   

Erasmus Europe on Scene Network

Erasmus Europe on Scene Network

Es tracta d'una xarxa estable de ciutats europees que desenvolupen el projecte 'Escena Erasmus'.
Un projecte cultural i de ciutadania dirigit a estudiants d'intercanvi i estudiants locals, creat el 2009 a la Universitat de València (actualment la seu central europea del projecte), com a vehicle de transmissió dels valors fundacionals de la Unió Europea al món rural a través del seu programa de gires teatrals i intercanvis.