Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

Participació en xarxes

La Fundació General de la Universitat de València forma part de les següents xarxes:

 

Logo Aef

Associació Espanyola de Fundacions (AEF)

L’Associació Espanyola de Fundacions (AEF) és una associació privada i independent, inscrita en el Registre Nacional d’Associacions del Ministeri de l’Interior, declarada d’utilitat pública, d’àmbit nacional, que agrupa fundacions espanyoles de les més diverses dimensions, finalitats i àmbits d’actuació. La seua missió és treballar en el desenvolupament i enfortiment del conjunt del sector.

La FGUV pertany al Comité de Coordinació del Consell Autonòmic de Fundacions de l’Associació Espanyola de Fundacions.

   
Logo Alumni

Federació d’Associacions d’Antics Alumnes i Amics de les Universitats Espanyoles

La Federació d’Associacions d’Antics Alumnes i Amics de les Universitats Espanyoles naix amb el propòsit d’acollir aquest conjunt d’entitats. Sempre des del respecte mutu i independència de la Federació, que es constitueix com a una plataforma de difusió de l’opinió d’aquestes entitats, ja consolidades com a forma civil de participar en la transformació de la universitat.

 

   
Logo Fundació Anna Lindh

Fundació Anna Lindh

És una entitat participada i finançada per més de quaranta països euromediterranis. Aquesta Fundació impulsa iniciatives regionals dins de l’espai Euromed i dóna suport a activitats locals d’organitzacions de la societat civil que defensen un millor enteniment entre pobles, religions i creences, així com els drets humans i la democràcia.

La FGUV és membre de la Xarxa Espanyola de la Fundació Anna Lindh coordinada per l’Institut Europeu del Mediterrani (IEMed).

   
Logo Regional Network Labour Market Monitoring

Regional Network Labour Market Monitoring

Es tracta d’una organització sense ànim de lucre l’objectiu de la qual és donar suport a una millor xarxa de treball a Europa. Instituts, organitzacions i companyies de vint-i-sis països de tot Europa són membres actius d’aquesta xarxa per a millorar el seguiment del mercat laboral regional. El seu principal objectiu és recolzar l’intercanvi i distribució d’informació sobre notícies, treball, desafiaments i objectius del seguiment del mercat laboral regional.

La FGUV és membre de la Regional Network Labour Market Monitoring.

   
Logo Leo Net

LEONET (Leveraging Education into Organisations)        

Xarxa de contactes de mobilitat acadèmica amb més de cent seixanta socis d’universitats i organitzacions intermediàries a trenta-dos països europeus, tots ells involucrats en la mobilitat acadèmica dels joves. La idea és establir una plataforma per a la discussió de problemes comuns i desafiaments, així com el desenvolupament d’estratègies per a la millora en el camp de l’educació superior.

   
Logo Coordinadora Valenciana d'ONGD

Coordinadora Valenciana d'ONGD (CVONGD)

Té com a objectiu coordinar les actuacions de les ONGD i aconseguir, mitjançant el diàleg, la reflexió i el treball conjunt, que les actuacions de totes elles siguen sempre el més coordinades, coherents, adequades i respectuoses possible, així com lluitar conjuntament perquè els ens públics i privats de la comunitat que treballen en cooperació al desenvolupament ho facen en aquest sentit.

La FGUV és membre col·laborador de la CVONGD.

   
Logo Associació Espayola de Crowdfunding

Associació Espanyola de Crowdfunding

Els seus objectius són promoure el crowdfunding com a una fórmula valuosa i viable per a empreses i projectes espanyols d’emprenedoria; ser la veu de totes les plataformes de crowdfunding amb els mitjans de comunicació i els responsables polítics; i publicar un codi de pràctiques que siga adoptat per totes les plataformes i professionals de crowdfunding.

La FGUV és membre de l’Associació Espanyola de Crowdfunding a través d’Uniempren, plataforma de micromecenatge que gestiona la Fundació General de la Universitat de València.