Fundació GeneralUniversitat de ValènciaVoluntariat Cultural Logo del portal

.

Informació Servei COVID-19 Voluntariat

Davant la present situació extraordinària causada per la pandèmia del COVID-19, i en aplicació de les mesures establertes pel govern d’Espanya, la Generalitat Valenciana i la Universitat de València, vos comuniquem comuniquen que UVvoluntariat cultural continuarà atenent per mitjans telemàtics principalment i en alguna urgència al telèfon 963 864 922  en horari de 9:30 a 13:30 hores.

Per a donar resposta a les vostres sol·licituds i possibles dubtes preguem utilitzeu prioritàriament el correu electrònic i escrigueu als següents correus:

  • per a qualsevol consulta
  • per a formalitzar visites als edificis de La Nau i del Palau Cerveró. També visites a les exposicions. Tot a partir del període d’apertura de les instal·lacions amb data no prevista encara. Sempre s'haurà de fer emplenenant un formulari.

Novetats

Centre Cultural La Nau
El col·lectiu Alumni UV visita l’edifici històric de La Nau
28/05/19

El col·lectiu Alumni UV ha organitzat una visita guiada gratuïta a l’edifici històric de La Nau aquest dimarts, 28 de maig, de 17 a 19 hores. Els participants recorreran l’antiga Universitat, hui Centre Cultural La Nau, per a conéixer la seua història i els seus espais: el Claustre, el Paranimf,...

 

Segueix-nos

Manteniu premuda la tecla Ctrl mentre et desplaces per apropar o allunyar el mapa