Fundació GeneralUniversitat de ValènciaVoluntariat Cultural Logo del portal

Presentació

El Voluntariat Cultural ofereix l’oportunitat de conèixer i participar activament a la Universitat d’una altra manera, des de la vessant de les activitats culturals i la divulgació del seu patrimoni.

L’edifici La Nau, esdevingut en centre cultural des de la seua remodelació l’any 1999, és el centre que aglutina l’activitat del voluntariat cultural i la difusió del patrimoni universitari.

A més, ser voluntari cultural suposa accedir a una formació genèrica i específica sobre cadascuna de les activitats culturals que es desenvolupen, facilitant la seua tasca com a voluntari al mateix temps que contribueix al seu propi enriquiment personal.

Ser voluntari:
“implica la participació en activitats d’una manera totalment altruista i solidària, sense rebre cap mena de contraprestació econòmica. Aquestes activitats s’han de dur a terme en el si d’organitzacions públiques o privades sense finalitat lucrativa, sobre programes o projectes concrets d’interès general relatius a activitats cíviques, educatives, culturals, científiques, esportives, sanitàries, de defensa del medi... L’activitat voluntària no pot, en cap cas, substituir un lloc de treball” (Llei 6/1996, de 15 de gener del Voluntariat).

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies