Fundació GeneralUniversitat de ValènciaVoluntariat Cultural Logo del portal

Reconeixement acadèmic

L’acord del Consell de Govern de 23 de juliol de 2019 (ACGUV 161/2019) aprova el reconeixement d’aquesta formació com a crèdit ECTS per als estudiants de grau:

Un crèdit ECTS per l’assistència a les sessions de formació.
Un crèdit ECTS per participar en alguna de les entitats que intervenen en l’espai d’experiències, acreditat mitjançant certificat expedit per l’entitat d’un mínim de 20 hores.

La falta d’assistència haurà de ser degudament justificada documentalment i no podrà ser superior al 20% de la durada de la formació.

Els certificats s’enviaran per correu postal a l’adreça que s'haja fer constar en la matrícula a la UV.

La incorporació dels crèdits a l’expedient, tal com preveu la Llei de taxes de la Generalitat Valenciana, exigeix l’abonament del 25% del preu de la matrícula corresponent als crèdits de la titulació que s’està cursant.

La incorporació serà efectiva quan el participant es matricule de tot el que li quede per finalitzar la titulació. En aquest moment, si s’han acumulat certificats que sumen un valor en crèdits igual al valor d’una assignatura optativa, l’estudiant podrà no matricular-se d’una optativa i incorporar en el seu lloc els crèdits per participació que haja obtingut al llarg dels estudis de la titulació.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies