Fundació GeneralUniversitat de ValènciaVoluntariat Cultural Logo del portal

Reconeixement acadèmic

Segons acord del Consell de Govern de 28 de juny de 2016 (ACGUV 170/2016) s’aprova el reconeixement dels tallers com a crèdits ECTS per als estudiants de grau:

  • 1 crèdit ECTS per l’assistència a les sessions de formació.
  • 1 crèdits ECTS per participació en alguna de les entitats que intervenen a l’espai d’experiències mitjançant certificat emés per l’entitat, d’un mínim de 20 hores.

La no assistència haurà de ser degudament justificada documentalment i no podrà ser superior al 20% de la durada del taller.

Els certificats s’enviaran per correu.

La incorporació dels crèdits a l’expedient, tal i com preveu la llei de taxes de la Generalitat Valenciana ”Igualmente, se abonará el 25 por 100 del precio de la matrícula correspondiente a créditos de libre elección o de actividades universitarias contempladas en el art. 12.8 del Real Decreto 1393/2007, de 29 de octubre, por el que se establece la ordenación de las enseñanzas universitarias oficiales, cuando la universidad, a solicitud del alumno, proceda a su reconocimiento como créditos de esta naturaleza. El resto de las tasas se abonarán íntegramente.” (Article 14. 3-5  de la LLEY 20/2017, de 28 de desembre, de la Generalitat, de taxes.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies