General Foundation GeneralUniversity of ValenciaCultural Volunteering Logo del portal

.

Informació Servei COVID-19 Voluntariat

Davant la present situació extraordinària causada per la pandèmia del COVID-19, i en aplicació de les mesures establertes pel govern d’Espanya, la Generalitat Valenciana i la Universitat de València, vos comuniquem comuniquen que UVvoluntariat cultural continuarà atenent per mitjans telemàtics principalment i en alguna urgència al telèfon 963 531 076  en horari de 9:30 a 13:30 hores.

Per a donar resposta a les vostres sol·licituds i possibles dubtes preguem utilitzeu prioritàriament el correu electrònic i escrigueu als següents correus:

  • voluntariat.cultural@uv.es per a qualsevol consulta o procés d'incorporació al voluntariat
  • visites.guiades@uv.es  per a formalitzar visites als edificis de La Nau i del Palau Cerveró. També visites a les exposicions, on caldrà respectar les normes de contingència vigents. Sempre s'haurà de fer emplenenant un formulari per formalitzar la visita i la traçabilitat. 

News

alt=
La Fundació General de la UV s’acosta al miler d’activitats en un any
10/12/20

La Fundació General de la Universitat de València recull en el seu darrer Informe Anual l’execució de més de 800 activitats realitzades durant l’any 2019 en matèria de cultura, formació, solidaritat, ocupació, discapacitat i inclusió social, i altres serveis prestats a la Universitat. Aquestes...

 

Follow us

Manteniu premuda la tecla Ctrl mentre et desplaces per apropar o allunyar el mapa