• Estudiants del Campus de Tarongers UV

Recently featured videos

El Premi Nobel de Física de 2017, Barry Barish, va presentar durant una conferència impartida al Parc Científic de la Universitat de València els avanços en les tècniques d'estudi de les ones gravitacionals, unes alteracions en l'espai-temps produïdes pel moviment d'objectes amb massa, com ara els forats negres o estrelles de neutrons, que foren predites per Albert Einstein en la seua teoria de la relativitat.
Jornada Els límits a la llibertat d'expressió per raons de gènere i per lluitar contra la violència masclista Una anàlisi interdisciplinar. La jornada, arran la publicació de l’obra «Regulación y control sobre contenidos audiovisuales en España» (Aranzadi, 2017), pretén reflexionar al voltant de les diverses mesures legislatives que, des del plànol de la política criminal i de la regulació administrativa, han vingut acotant en els últims anys el contingut de la llibertat d’expressió pel que fa a determinades afirmacions masclistes, discriminatòries o incitadores a l’odi i la violència contra les dones.
El Premi Príncep d'Astúries Álvarez-Buylla parla dels seus recents estudis sobre el cervell.
La Universitat de València participarà en la plataforma ‘VLC Tech City’ per a impulsar la innovació i la tecnologia. La iniciativa, que ha estat promoguda per l'Ajuntament de València, ha estat presentada a l’edifici Veles e Vents de La Marina de València i naix amb l’objectiu de construir un nou model de ciutat innovadora i tecnològica basat en la creació de coneixement, la competència i l'ocupació de qualitat.
ArchaeChemis és un grup de recerca de la Universitat de València que investiga l’arqueologia utilitzant tècniques de la química analítica. És un grup que compta amb membres d'altres universitats i estan col·laborant en diferents projectes internacionals. Una de les seues investigacions principals se centra en el Castell de Sagunt.
La Universitat de València participarà en la celebració de la Nit Europea de la Ciència i la Investigació, que tindrà lloc el pròxim 28 de setembre a més de 300 ciutats europees de 30 països. Es tracta de la primera vegada que la Comunitat Valenciana forma part d'aquest esdeveniment, que ha sigut impulsat per la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana. A més de la Universitat de València, estaran presents la resta d'universitats públiques valencianes i diferents centres investigadors i administracions públiques.
La Rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, ha lliurat un diploma a l'equip d'estudiants de la Universitat de València que ha resultat guanyador de la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives d'enguany. Els cinc estudiants provenen de titulacions diverses, com Sociologia, Medicina, Dret o Ciències Polítiques.
Arran del debat social generat per les últimes sentències en matèria de violència masclista.Intervenen: Lucía Avilés Palacios, magistrada i portaveu de “Mujeres Juezas”; Teresa Peramato Martín, fiscal adscista a la Fiscalia de sala contra la violència contra la dona; Margarita Soler Sánchez, presidenta del Consell Jurídic Consultiu i professora de Dret Constitucional UV. Modera: Rosa Solbes López, periodista.
Lliurament dels premis als millors TFG, TFM i tesi doctoral en matèria de dones i per la igualtat de gènere.
La Universitat de València organitza la primera edició de la 'Summer School Challenges for the XXI Century: Data, Information and Communication', una escola d'estiu internacional en la qual s'aborden durant dues setmanes els reptes de la gestió i processament de les dades. Especialistes del camp de l'enginyeria informàtica, matemàtics, economistes o periodistes aprofundiran en aquestes qüestions.
Aquesta setmana s'ha estrenat dins del programa "La Aventura del Saber", en La 2 de TVE, la sèrie de microespais "Universo Sostenible". Es tracta d'una coproducció de CRUE-Universitats Espanyoles, que ha sigut dissenyat i coordinat pel Taller d'Audiovisuals de la Universitat de València, amb el qual es pretén acostar a la societat les investigacions i el coneixement desenvolupats a les universitats.
La Universitat de València i la Universitat Politècnica de València han presentat un programa conjunt de docència i recerca al voltant de les Falles, amb el suport d’institucions afins a aquestes festes, com el Museu Faller.
Després de 50 anys, els últims estudiants en fer servir La Nau com a centre d’estudis reglats, es junten per reviure la seua joventut i observar com ha canviat aquest edifici històric.
La setmana passada, la Facultat de Dret de la Universitat de València va acollir una taula redona amb el nom “La Punta, una vulneració dels drets humans”. Aquesta es va celebrar en el marc de la presentació a Amnistia Internacional d’un informe que tracta la possible vulneració dels drets humans en la pedania La Punta de l’Horta de València.
 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy