Centre idiomes UVLogo de la Universitat de València Logo del portal

.
.
.
.
.
OBERT A TOTS. OBERT AL MÓN

El Centre d’Idiomes de la Universitat de València és obert a qualsevol persona interessada en aprendre una altra llengua.

Amb professors natius avalats per la UV, oferim un ensenyament d’altíssima qualitat en unes instal·lacions equipades amb l’última tecnologia i a uns preus imbatibles.

Trobaràs cursos de nivell, cursos de preparació de proves oficials i tallers específics d’alemany, anglés, espanyol com a llengua estrangera (ELE), francés, italià, portugués, rus i valencià. En grups reduits, horaris flexibles i diversa duració (anuals, quadrimestrals, trimestrals i intensius d’estiu).

A més a més, dues vegades a l’any, al juny i al setembre, qualsevol pot obtindre també la certificació oficial B1, B2 i C1 d’anglés (segell CertAcles) i B2 d’alemany i francés, si es presenta i aprova els nostres exàmens de la PACLE (Proves d’Acreditació del Coneixement de Llengües Estrangeres).

La comunitat universitària UV (estudiants, PAS, PDI i PIF) es beneficia d’importants descomptes i bonificacions que poden arribar al 100% del preu del curs.

Som el Centre d’Idiomes de la Universitat de València.

OBERT A TOTS. OBERT AL MÓN

MATRICULACIONS EN: secretaria@centreidiomes.es

Cercador de cursos

Cerca avançada

 

Notícies

Segueix-nos