Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

Presentació

Benvinguts - Bienvenidos - Welcome - Bienvenue - Benvenuto - Willkommen - Ben vinda - Добро пожаловать - 欢迎

 

La Universitat de València s'ha caracteritzat sempre, des de la seua fundació al 1499, per un marcat espirit europeista. En aquest nou mil·lenni sorgeix l'Espai Europeu d'Educació Superior, la qual cosa reforça encara més el ferm compromís de la UV amb la internacionalizació i el plurilingüisme. Al mateix temps, el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües estableix un denominador comú per a l'aprenentatge, l'avaluació i l'ensenyament d'idiomes.

En aquest context naix al 2001 el Centre d'Idiomes de la Universitat de València. Obert a tots. Obert al món. El nostre objectiu: oferir no només a la comunitat universitària també al públic en general la més alta qualitat en l'ensenyament d'idiomes, amb un equip docent compost majoritàriament per professors natius i en les millors instal·lacions possibles.

En aquesta recerca permanent cap a l'excel·lència, som membres d'ACLES i organitzem dues convocatòries anuals, al juny i al setembre, per a poder obtindre la certificació oficial PACLE dels nivells B1, B2 i C1 d'anglés (segell CertAcles) i B2 d'alemany i de francés.

A més a més, gràcies a l'estreta col·laboració amb el Servei de Relacions Internacionals i Cooperació oferim formació específica tant als estudiants de la UV que volen realitzar cursos en l'estranger com als estudiants estrangers que van a realitzar cursos en la UV. Per altra banda, mitjançant el Servei de Llengües i Política Lingüística oferim també importants descomptes i bonificacions a tota la comunitat universitària (estudiants UV, PAS, PDI i PIF).

Disposem d'una àmplia Carta de Serveis en un Centre amb 20 aules equipades amb l'última tecnologia, espais polivalents i un Saló d'Actes amb aforament per a 100 persones obert també a l'organització d'esdeveniments culturals i d'empresa.

Benvingut al Centre d'Idiomes de la Universitat de València.