Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

Ajudes i bonificacions

PTGAS/PDI/PI (feu clic per desplegar la informació)

CURSOS

Les persones que siguen PTGAS/PDI/PI i estiguen interessades a fer un curs que subvenciona el Servei de Llengües i Política Lingüística hauran d'inscriure's al curs corresponent i formalitzar el pagament. Perquè el curs es puga subvencionar, s’haurà d’assistir al 80 % de les classes.

  • Si s'ha superat el curs, la persona haurà d'omplir la sol·licitud. Si el curs no és del Centre d'Idiomes, caldrà adjuntar el rebut de pagament i el justificant de la superació del curs.

El percentatge que subvenciona el Servei de Llengües i Política Lingüística és el següent:

El 100 %

El 50%

No se subvencionen les taxes d'obertura d'expedient, de primera matrícula i de drets d'inscripció o similars, si n'hi ha, excepte en els cursos de valencià i anglès al lloc de treball del Centre d'Idiomes.

PROVES D’ACREDITACIÓ

Les persones que siguen PTGAS/PDI/PI i estiguen interessades a presentar-se a una de les proves que subvenciona el Servei de Llengües i Política Lingüística hauran d'inscriure's en la prova corresponent i formalitzar-ne el pagament.

  • Si s'ha superat la prova, la persona haurà d'emplenar la sol·licitud, adjuntar el rebut de pagament i justificar que la prova està superada (amb el certificat adquirit).

El percentatge que subvenciona el Servei de Llengües i Política Lingüística és el següent:

El 100 %

El 50 %

 

No se subvencionarà més d’una acreditació de la mateixa llengua i el mateix nivell.

 

ESTUDIANTS UV (feu clic per desplegar la informació)

CURSOS

El Servei de Llengües i Política Lingüística subvenciona a l'estudiantat de la Universitat de València els següents cursos del Centre d'Idiomes:

Els cursos de valencià i anglès s'imparteixen tant als campus com a la seu del Centre d'Idiomes.

PROVES

Els drets d'inscripció per a estudiants de la Universitat de València que vulguen presentar-se a les PACLE (Proves d'Acreditació de Coneixement de Llengües Estrangeres) tenen un cost de 70 €.

 

ALUMNI UV (feu clic per desplegar la informació)

CURSOS

Antics i antigues estudiants de la Universitat de València de la comunitat AlumniUV i amb carnet en vigor almenys durant 1 any tindran un descompte del 10% en tots els cursos del Centre d'Idiomes UV. Les persones interessades hauran de presentar un certificat específic que acredite l'any d'antiguitat i que serà expedit per l'oficina AlumniUV.