Logo de la Universitat de València Logo Servei de Llengües i Política Lingüística Logo del portal

Novetats

 
 

El Servei de Llengües i Política Lingüística organitza cada any els exàmens de gener de certificació oficial de valencià (CIEACOVA) dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2, en col·laboració amb altres universitats valencianes.

La Universitat de València participa en la convocatòria de maig/juny de 2024 només mitjançant el centre adscrit Florida Universitària. Més informació ací.
Feu clic per desplegar la informació

Qui s’hi pot matricular

Poden matricular-se en la convocatòria de gener únicament els membres de la de la comunitat universitària en actiu. Posseir una adreça electrònica amb domini @alumni.uv.es o formar part del col·lectiu Alumni NO dona dret a inscriure-s'hi a les persones que no complisquen els requisits esmentats adés.

Consulteu la convocatòria específica de la UV per a més informació.

Preu

La matrícula en les proves de gener té un preu que es revisa anualment i que dona dret a la participació en una única convocatòria. El PDI, PI i PTGAS de la Universitat de València pot demanar l'ajuda a proves d'acreditació.

Consulteu la convocatòria específica de la UV per a conèixer els preus d'inscripció i les opcions de reducció o exempció de pagament de taxes previstes en la legislació vigent.

Validesa

Els certificats de la CIEACOVA són equivalents als de la Generalitat Valenciana (Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià) i de les escoles oficials d'idiomes i a altres certificacions oficials de la Generalitat de Catalunya, el Govern de les Illes Balears, el Govern d’Andorra, l’Institut Ramon Llull, la Universitat de les Illes Balears i les universitats catalanes.

Consulteu les certificacions de valencià que reconeix la Universitat de València.

Convocatòria, matrícula i admissió

GENER

La Universitat de València convoca al gener proves de valencià dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2 dins de la convocatòria marc de la CIEACOVA. Consulteu la convocatòria específica de la UV per a obtenir informació de tots els procediments. La inscripció a les proves de gener comporta l’acceptació íntegra de les condicions descrites en la convocatòria corresponent.

MAIG
JUNY

La Universitat de València hi participa mitjançant el centre adscrit Florida Universitària, el qual, després d'un període inicial d'inscripció reservat per a la seua comunitat universitària i grup empresarial, permetrà de matricular-s'hi preferentment al personal i estudiants en actiu de la Universitat de València, sempre que en resten places. Aquesta preferència inclou exclusivament el personal i estudiants de la UV en actiu durant el període de matrícula. Informeu-vos-en ací.

Altres universitats de la CIEACOVA també convoquen les proves al maig/juny. Podeu informar-vos sobre les condicions d'inscripció enviant-los formularis de contacte de cieacova.com o a través dels seus respectius serveis de llengües, els quals estan enllaçats en els logos de la pàgina de presentació de cieacova.com.

Estructura i continguts

Entreu al web de la CIEACOVA o feu clic en el nivell si voleu més informació sobre les proves, consultar l'estructura i els continguts, els models de prova i els criteris de correcció:

Obtenció dels certificats

La Universitat de València expedeix els certificats digitals de la CIEACOVA amb codi de verificació segur i validesa plena. Per a obtenir-lo cal seguir el procediment següent:

  1. Cliqueu ací i identifiqueu-vos amb l’usuari de la Universitat per a accedir al formulari de sol·licitud.
    • Si no teniu usuari de la UV, us haureu d'identificar amb certificat digital.
  2. Empleneu el formulari i en la pestanya "Selecció de certificat" trieu CCID (Certificats de coneixement d’idiomes).
  3. En el camp "Certificat", trieu el certificat que voleu sol·licitar.
  4. IMPORTANT: en la pestanya "Acabar", accepteu les notificacions telemàtiques. Altrament no es generarà el certificat de manera automàtica.
  5. Feu clic sobre el botó "Finalitzar i anar al meu lloc personal".
  6. Aneu a "Historial d’expedients".
  7. En la sol·licitud corresponent al certificat, cliqueu en la icona del sobre amb una fletxa verda que apareix en la columna "Resol".