Logo de la Universitat de València Logo Servei de Llengües i Política Lingüística Logo del portal

Novetats

El Servei de Llengües i Política Lingüística convoca les proves DELE (Diploma de Español como Lengua Extranjera) dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2 en col·laboració amb l’Instituto Cervantes. Són títols oficials, acreditatius del grau de competència i domini del castellà, que atorga l'Instituto Cervantes en nom del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport espanyol.
Feu clic per desplegar la informació
 

Qui s’hi pot matricular

Persones alfabetitzades de qualsevol edat, encara que les proves estan elaborades per a majors de 16 anys.

Preu

  • A2: 134 €
  • B1: 170 €
  • B2: 201 €
  • C1: 219 €
  • C2: 234 €

Validesa

Són reconeguts per la Universitat de València i per totes les institucions acadèmiques i organismes administratius de l’Estat espanyol per a acreditar coneixements de castellà.

Matrícula

Feu la matrícula en línia fent clic ací: 

Calendari 2024, termini d'inscripció i nivells

Hi ha diverses convocatòries durant tot l’any amb places limitades. Aquestes són les convocatòries que organitza la Universitat de València en 2024:

DATA I HORA TERMINI D'INSCRIPCIÓ NIVELLS
12 d'abril
(9 h)
Fins al 21 de febrer A2, B1, B2, C1
18 de maig
(9 h)
Fins al 3 d'abril A2, B1, B2, C1, C2
23 de novembre
(9 h)
Fins al 9 d'octubre A2, B1, B2, C1, C2

Es mostren les dates de les proves escrites. Les proves orals poden no coincidir i dur-se a terme en una altra data pròxima a la de les escrites. Abans de les proves s’enviarà un correu electrònic a les persones inscrites amb informació sobre les hores i les aules dels exàmens.

Estructura i continguts

Feu clic en el nivell per veure'n l'estructura i els continguts:

Qualificacions, revisions i obtenció dels certificats

Aproximadament tres mesos després de la realització d'una prova, l'Instituto Cervantes us informarà, a través de l'adreça electrònica que conste en la vostra inscripció, de la publicació de les notes. Podreu accedir als resultats, sol·licitar una revisió de la prova i, si ha resultat apte, descarregar-se una certificació electrònica oficial del diploma DELE, tot mitjançant l'accés restringit del portal de l'Instituto Cervantes. A banda, aproximadament sis mesos després de la prova, us notificarem que podeu arreplegar el certificat imprés al Servei de Llengües o, si ho preferiu, rebre'l per correu ordinari.

Més informació

Entreu al web del DELE si voleu més informació sobre les proves: