Logo de la Universitat de València Logo Servei de Llengües i Política Lingüística Logo del portal

El Servei de Llengües i Política Lingüística convoca les proves DELE (Diploma de Español como Lengua Extranjera) dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2 en col·laboració amb l’Instituto Cervantes. Són títols oficials, acreditatius del grau de competència i domini del castellà, que atorga l'Instituto Cervantes en nom del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport espanyol.
Feu clic per desplegar la informació

Qui s’hi pot matricular

Persones alfabetitzades de qualsevol edat, encara que les proves estan elaborades per a majors de 16 anys.


Preu
  • A2: 130 €
  • B1: 160 €
  • B2: 190 €
  • C1: 205 €
  • C2: 220 €

Validesa

Són reconeguts per la Universitat de València i per totes les institucions acadèmiques i organismes administratius de l’Estat espanyol per a acreditar coneixements de castellà.


Matrícula

Feu la matrícula en línia fent clic ací: 


Calendari, termini d'inscripció i nivells

Hi ha diverses convocatòries durant tot l’any. Aquestes són les convocatòries que organitza la Universitat de València:

DATA I HORA TERMINI D'INSCRIPCIÓ NIVELLS
1 d'abr.
(9 h)
OBERT
Fins al 2 de febr.
A2, B1, B2, C1
21 de maig
(9 h)
OBERT
Fins al 16 de març
A2, B1, B2, C1, C2
19 de nov.
(9 h)
OBERT
Fins al 5 d'oct.
A2, B1, B2, C1, C2

Abans de les proves s’enviarà un correu electrònic a les persones inscrites amb informació sobre les hores i les aules dels exàmens.


Més informació: estructura i continguts

Entreu al web del DELE si voleu més informació sobre les proves. Feu clic en el nivell per veure'n l'estructura i els continguts:


Qualificacions, revisions i obtenció dels certificats

Aproximadament tres mesos després de la realització d'una prova, l'Instituto Cervantes us informarà, a través de l'adreça electrònica que conste en la vostra inscripció, de la publicació de les notes. Podreu accedir als resultats, sol·licitar una revisió de la prova i, si ha resultat apte, descarregar-se una certificació electrònica oficial del diploma DELE, tot mitjançant l'accés restringit del portal de l'Instituto Cervantes. A banda, aproximadament sis mesos després de la prova, us notificarem que podeu arreplegar el certificat imprés al Servei de Llengües o, si ho preferiu, rebre'l per correu ordinari.