Logo de la Universitat de València Logo Servei de Llengües i Política Lingüística Logo del portal

Novetats

El Servei de Llengües i Política Lingüística organitza exàmens del CELI (Certificati di Lingua Italiana) de tots els nivells (A1, A2, B1, B2, C1 i C2). És un títol acreditatiu del grau de competència i domini de l'idioma italià que atorga la Università per Stranieri di Perugia.
Feu clic per desplegar la informació
 

Qui s’hi pot matricular

Qualsevol persona major de 16 anys.

Preu

El preu és de 100 € per als estudiants de la Universitat de València i de 120 € per a la resta de candidats. 

La inscripció dona dret a participar en una sola convocatòria i nivell. No obstant això, si s'aprova només la part oral o només l'escrita, se'n conserva la nota per un any, durant el qual el candidat pot matricular-s'hi amb un 30% de descompte i és prou d'aprovar la part pendent per a obtenir el certificat.

El PDI, PI i PTGAS de la Universitat de València pot demanar l'ajuda a proves d'acreditació.

Validesa

Estan oficialment reconeguts per la Universitat de València, pel Ministeri d'Educació italià i ho són també en l'àmbit internacional per empreses privades, cambres de comerç i sistemes educatius públics i privats de tot el món. Constitueixen una acreditació suficient de coneixement d'italià per a qualsevol activitat professional o acadèmica a l'Estat espanyol i al món per a la qual es requereix el nivell de coneixement corresponent.

Matrícula

Cal que envieu un missatge per correu electrònic a llengues@uv.es en què demaneu el rebut de pagament de la inscripció a les proves CELI. Hi heu de fer constar el vostre nom, cognoms i número del document d'identitat. Posteriorment, us remetrem un correu amb un rebut en PDF al vostre nom.

Una vegada que pagueu les taxes, envieu a llengues@uv.es tota la documentació següent: 

Calendari 2024, termini d'inscripció i nivells

Hi ha diverses convocatòries durant tot l’any amb places limitades. Aquestes són les convocatòries que organitza la Universitat de València en 2024:

DATA DE LA PROVA ESCRITA TERMINI D'INSCRIPCIÓ NIVELLS
13 de març Fins al 8 de febrer (14 h)
A1 CELI Impatto, A2 CELI 1, B1 CELI 2, B2 CELI 3
18 de juny PLACES EXHAURIDES
A1 CELI Impatto, A2 CELI 1, B1 CELI 2, B2 CELI 3, C1 CELI 4, C2 CELI 5

20 novembre

Del 17 de setembre al 17 d'octubre (14 h)
A1 CELI Impatto, A2 CELI 1, B1 CELI 2, B2 CELI 3, C1 CELI 4, C2 CELI 5

Es mostren les dates de les proves escrites. Les proves orals poden no coincidir i dur-se a terme en una altra data pròxima a la de les escrites. Abans de les proves s’enviarà un correu electrònic a les persones inscrites amb informació sobre les hores i les aules dels exàmens.

Estructura i continguts

Feu clic sobre els nivells per veure'n l'estructura i descripció de la prova, el model de prova, els continguts i els criteris de correcció.

CELI Impatto

CELI 1

CELI 2

CELI 3

CELI 4

CELI 5

Qualificacions i obtenció dels certificats

Podeu consultar els resultats en el portal del CVCL. Les persones que obtinguen una qualificació d'apte rebran el diploma en la seua adreça postal. Si necessiteu un document acreditatiu provisional, caldrà que el demaneu directament a la Università per Stranieri di Perugia (unicert@unistrapg.cvcl.it).

Més informació

Entreu al web específic del CELI de la Università per Stranieri di Perugia si voleu més informació sobre les proves: