Logo de la Universitat de València Logo Servei de Llengües i Política Lingüística Logo del portal

Aquelles persones que hagen superat a partir del curs 2021-2022 els graus de Mestre o Mestra d'Educació Infantil i Primària de la Universitat de València rebran de manera gratuïta el certificat de valencià de nivell C1 emès per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV) de la Generalitat Valenciana.

El certificat l’enviarà la JQCV per correu electrònic a l’adreça de la UV de cada estudiant sense necessitat de fer cap sol·licitud, una vegada la Facultat de Magisteri envie la informació de les persones graduades.

A més, totes aquelles persones que hagen superat els graus de Mestre o Mestra d'Educació Infantil i Primària de la Universitat de València corresponents als plans d’estudis de 2012 poden demanar l’expedició del certificat de nivell C1 de coneixements de valencià de la Universitat de València, per un cost de 27,34 euros. Aquest certificat té exactament la mateixa validesa que el de la JQCV.

Per a obtenir-lo, aneu a la seu electrònica i seguiu els passos següents:

  1. Identifiqueu-vos amb l’usuari de la Universitat per a accedir al formulari de sol·licitud.
  2. Empleneu el formulari i en la pestanya "Selecció de certificat" trieu "MAGISTERI – CERTIFICATS DE CONVALIDACIÓ DEL C1 DE VALENCIÀ".
  3. En el camp "Certificat", trieu el certificat que voleu sol·licitar.
  4. En el camp "Taxa", marqueu l’opció que us corresponga ("Taxa ordinària" si no teniu cap tipus d’exempció).
  5. Indiqueu el mètode de pagament i afegiu documentació quan siga necessària (només en casos d’exempció de pagament que no autoritzen la consulta de dades).
  6. IMPORTANT: en la pestanya "Acabar", accepteu les notificacions telemàtiques. Altrament no es generarà el certificat de manera automàtica.
  7. Feu clic en el botó "Enviar", reviseu la informació que us apareixerà en la finestra emergent i feu clic en "Acceptar". Seguiu les instruccions de la plataforma de pagament.
  8. Una vegada fet el pagament, tornareu a la interfície de la seu electrònica i heu de fer clic en el botó "Finalitzar i anar al meu lloc personal".
  9. Aneu a "Historial d’expedients".
  10. En la sol·licitud corresponent al certificat, feu clic en la icona del sobre amb una fletxa verda que apareix en la columna "Resol.".