Centre idiomes UVUniversitat de València Logo del portal

Oxford Test of English

L'únic examen de competència lingüística certificat per la Universitat d'Oxford, l'Oxford Test of English és un examen d'anglés general adaptatiu per ordinador desenvolupat per a estudiants joves i adults.

Avalua la capacitat de comprensió i comunicació eficaç en les àrees de Speaking, Listening, Reading i Writing en tres nivells del MECR: B2, B1 i A2.

Més ràpid i flexible que els exàmens tradicionals de competència lingüística, l'Oxford Test of English es realitza en línia i en qualsevol combinació de mòduls. Pots reservar l'examen amb tan sols 7 dies d'antelació, i rebre els resultats el mateix dia per a Listening i Reading i en un termini de 14 dies per a l'expressió oral i escrita.

 

L'Oxford Test of English és una prova personalitzada i assequible que s'adapta a tu. 100% en línia, és més ràpid i flexible que els exàmens tradicionals de competència lingüística. A més, és l'única prova d'aptitud lingüística certificada per la Universitat d'Oxford.

4 Destreses

La prova consta de quatre mòduls: Speaking, Listening, Reading, i Writing. Es poden realitzar o repetir junts, per separat o en qualsevol combinació.

3 nivells

La prova està alineada amb el Marc europeu comú de referència (MECR) en tres nivells: descobrisca si els seus alumnes estan en el nivell A2, B1 o B2.

2 hores

La prova està disponible durant tot l'any, dura dues hores i pot reservar-se amb set dies d'antelació. Els resultats de comprensió oral i escrita estan disponibles el dia de la prova, mentre que els d'expressió oral i escrita estan llestos en 14 dies.

1 prova

L'únic examen de competència lingüística certificat per la Universitat d'Oxford. Els resultats dels estudiants són vàlids per a tota la vida i estan reconeguts a tot el món.