Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

La UV utilitza galetes pròpies i de tercers, amb finalitat tècnica i analítica.

Galetes pròpies, tècniques i de personalització

La Universitat de València utilitza galetes d'ús intern per al funcionament de la seua web. En concret, aquesta web fa servir galetes per al manteniment de la sessió quan l’usuari navega per la pàgina o per establir les preferències de l'idioma seleccionades per l'usuari.

Galetes analítiques de tercers

Les galetes analítiques descrites en la taula incorporada a aquesta política ens permeten quantificar el nombre d'usuaris i realitzar la mesura i l’anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei ofert. La seua navegació a la nostra pàgina web s'analitza amb la finalitat de millorar l'oferta de serveis que oferim. La informació s'utilitza de manera exclusiva internament, amb l'objectiu d'incrementar la nostra comprensió sobre el comportament dels usuaris en la web. Aquesta informació és una eina important per a nosaltres i ajuda a millorar la qualitat del contingut i els serveis oferts. Treballem contínuament per millorar la navegació de la nostra pàgina web d'acord amb els nostres usuaris, les seues necessitats o interessos, i per determinar amb quina freqüència i de quina manera els usuaris utilitzen els nostres serveis. Per desenvolupar aquesta activitat utilitzem programari proporcionat per tercers.
A la UV respectem la privacitat dels nostres usuaris. En cap cas la informació obtinguda es vincula a usuaris identificats ni s'utilitza per elaborar perfils o patrons individualitzats.
 

 

Proveïdor Duració Pròpies/Tercers Tipus Galeta Finalitat
Google Analytics Persistents Tercers Analítiques  utma Aquesta galeta genera un ID d'usuari únic i registra la data, la primera i l'última vegada que l'usuari ha visitat la web. S'utilitza per fer recompte de totes les vegades que ha visitat el lloc un usuari únic. Caduca als 2 anys des de l'última actualització.
Google Analytics Persistents Tercers Analítiques  utmz Aquesta galeta emmagatzema l'origen del visitant, el camí que ha seguit per accedir a la web: per un accés directe, des d'un enllaç a una altra web, des d'un enllaç de correu electrònic, usant determinades paraules clau en un motor de cerca, a través d'una campanya de display, o per mitjà d'un anunci d'AdWords . Aquesta galeta s'utilitza per calcular el tràfic que prové de motors de cerca (orgànic i PPC), les campanyes publicitàries en display i la navegació dins de la mateixa web (enllaços interns). La galeta s'actualitza en cada visita a la web. Caduca als 6 mesos.
Google Analytics De sessió Tercers Analítiques  utmb

Aquesta galeta registra l'hora d'arribada a la pàgina i caduca als 30 minuts de l'últim registre de pàgina vista. S'elimina automàticament en canviar de web o en tancar el navegador. Si un usuari roman més de 30 minuts sense activitat en una web (per exemple, si se’n va a dinar) i torna a sol•licitar una pàgina, es considera una nova sessió d'usuari (1 usuari únic que fa 2 visites).

Per calcular el temps que un usuari roman en una pàgina, es resta el valor de la pàgina actual del valor de la pàgina anterior. Si modifiquem el codi de Google Analytics per registrar esdeveniments (els clics o la barra de desplaçament), podem determinar el temps que l'usuari passa en l'última pàgina que visita. També podem modificar la durada d'una sessió amb el mètode setSessionCookieTimeout(). Caduca als 30 minuts de l'última actualització.

Google Analytics De sessió Tercers Analítiques  utmc Ja no es fa servir.

El codi javascript actual que utilitza Google Analytics no requereix aquesta galeta. Abans, aquesta galeta s'usava juntament amb la galeta utmb per determinar si transcorreguts més de 30 minuts en la mateixa pàgina, esqueia o no establir una nova sessió per a l'usuari. Aquesta galeta es continua escrivint per assegurar la compatibilitat amb les webs on està instal•lat l'antic codi de seguiment urchin.js.

 

Google Analytics Persistents Tercers Analítiques  utmv És una galeta opcional. Només s'usa quan a partir de les dades obtingudes de registre es volen segmentar posteriorment dades demogràfiques, com el sexe o l'edat dels visitants. La informació s'obté a través de la setVar () del codi de Google Analytics. Caduca als 2 anys de l'última actualització.
Oracle De sesión Pròpies Tècniques i de personalització  JSESSIONID Aquesta galeta és un identificador de sessió proporcionat pel servidor. Caduca en acabar la sessió, com ara quan es tanca el navegador.
AddThis Persistents Tercers Analítiques  atuvc Aquestes galetes, proporcionades per les tecnologies de Clearspring, Inc., s'utilitzen en combinació amb el botó d'AddThis perquè puga compartir el nostre contingut a través de correu electrònic, llocs de xarxes socials, blogs i molt més. Caduca als 2 anys des de l'última actualització.