Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

Pot restringir, blocar o esborrar les galetes d'aquest lloc web en qualsevol moment, cal modificar la configuració del navegador d’acord amb les pautes indicades, ja que la configuració de cada navegador és diferent i està sotmesa a canvis i versions. Per això, convé seguir les instruccions sobre galetes que ofereixen els principals navegadors d'Internet:

  • Internet Explorer: Eines -> Opcions d'Internet -> Privacitat -> Configuració. Per a més informació, consulteu el suport de Microsoft o l'ajuda del navegador.
  • Firefox: Eines -> Opcions -> Privacitat -> Historial -> Configuració personalitzada. Per a més informació, consulteu el suport de Mozilla o l'ajuda del navegador.
  • Chrome: Configuració -> Mostrar opcions avançades -> Privacitat -> Configuració de contingut. Per a més informació, consulteu el suport de Google o l'ajuda del navegador.
  • Safari: Preferències -> Seguretat. Per a més informació, consulteu el suport d'Apple o l'ajuda del navegador.

Encara que l'usuari haja configurat el seu navegador per rebutjar totes les galetes o rebutjat expressament les galetes de la UVEG, pot navegar pel portal amb l'únic inconvenient de no poder gaudir de les funcionalitats que requerisquen la instal·lació d'alguna galeta.

En qualsevol cas, l'usuari pot eliminar les galetes en qualsevol moment seguint el procediment establert en la secció d'ajuda del seu navegador.