Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

La Fundació General de la Universitat de València, d’acord amb el que es disposa en els seus Estatuts, té com a missió fonamental cooperar en el compliment dels fins de la Universitat de València. Aquesta és una tasca que realitza, mitjançant l'encàrrec de gestió de la Universitat de València, a través de tres grans àrees d’actuació: Cultura i Formació, Serveis Universitaris, Solidaritat i dels seus Serveis Generals.

L’experiència i el coneixement de l’entorn sociocultural, formatiu i docent, així com de l’àmbit de la cooperació universitària al desenvolupament, proporcionen a la Fundació General les eines necessàries per a configurar-se com a un pont, entre la Universitat de València i la societat, de transferència, divulgació, difusió, democratització cultural, formació i solidaritat.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies