Alumni UVGeneral FoundationUniversity of Valencia Logo del portal

Estadio Wanda Metropolitano

Empresa Ofertant: Diverclick

 
Contact:
 
Abstract:

Descompte del 12% fins al 30 de juny de 2021. Territori Atleti és una experiència per a reviure la història del club de futbol, i a més, visita l'estadi Wanda Metropolità.

 
Destinataris:

Students, PAS, PDI y Alumni

 
Detall de la oferta:
 
 

Oportunitat per endinsar-se en la història del club Atlético de madrid des de la seua fundació en 1903 fins a l'actualitat, i coneixer a més un dels estadis més moderns i espectaculars del món en una experiència única. Territori Atleti engloba el Museu, un espai de més de 1.400 m² on podràs endinsar-te en els valors del club, gaudir de la passió pels seus colors i repassar la seua història centenària d'una forma interactiva. I a més, podràs realitzar un Tour per l'interior del Wanda Metropolità, recorrent els racons més importants i emblemàtics, com la banqueta o el vestuari de l'Atlético de Madrid.

Entrada combinada per a Territori Atleti (Museu+Tour Wanda Metropolità).

. Preu oficial Adult (+de 13 anys) 25€ Preu Diverclick 22€

. Preu oficial Xiquet (4 a 12 anys) 19€   Preu Diverclick 16€

. Entrada(0 a 3 anys Gratuïta

. Entrades amb data oberta. Ideal per a regalar.

Consulta els horaris a través de la web oficial abans d'assistir per a comprovar les passades disponibles. També pots contactar amb el club a través del telèfon 913650931 o en el correu territorioatleti@atleticodemadrid.com per a comprovar disponibilitat, una vegada adquirida la teua entrada.