logo UdIE Innovación docente en

 Análisis Químico

Vicerectorat de Cultura, Igualtat i Planificació
Inici Objectius Membres Projectes Materials
 
Presentació

La convocatòria d’innovació educativa de la Universitat de València del curs 2009/2010 va crear i reconèixer grups estables vinculats a la innovació educativa de manera que, alhora que es fomentaven els processos de cooperació, coordinació i col·laboració, facilitara l’acreditació de la innovació educativa realitzada. La convocatòria de 2010/2011 va introduir alguns canvis que pretenien millorar la seua gestió. per últim, la  convocatòria de 2011/2012 té per objectiu superar aquelles qüestions que més han dificultat la conformació d’equips i la realització de projectes, plantejant un canvi profund. En aquest sentit, es dóna l’oportunitat de realitzar projectes a equips que no conformen necessàriament un grup d’innovació docent, però que proposen un objectiu innovador específic al voltant del qual treballar durant un curs. Per altra banda, es modifica la figura dels Grups Consolidats d’Innovació Educativa, GCIE, que seran únicament els que tinguen un reconeixement explícit per la seua trajectòria estable i coherent durant un període mínim de tres anys. Al mateix temps, s’intenta promocionar que els grups siguen el més nombrosos possible dins d’un mateix marc d’actuació temàtic o sectorial.

El nostre GID començà la seua activitat d'Innovació Docent el curs 2007/2008 mitjançant l'elaboració de material multimèdia amb la participació en dos projectes TIC. Des d'aquell curs, ha continuat amb l'elaboració de materials de suport a les noves metodologies docents, tant per al treball a l'aula o laboratori com per a facilitar l'autoaprenentatge de l'alumne.
""

NOVETATS:

"" Tres membres del grup d'Innovació Docent participen en un congrés internacional de docència universitaria

La passada setmana va tindre lloc a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona el  VII CIDUI (Congrès International de Docència Universitària i Innovació, on tres membres del GID van participar amb quatre comunicacions pòster. El títol de les comunicacions pot consultar-se a l'apartat "Materials" [10/07/12]

 
Contacte: yolanda.martin@uv.es