Logo de la Universitat de València Logo Màster en Traducció Creativa i Humanística Logo del portal

De major vull ser traductor mèdic

  • 3 mai de 2017
Image de la noticia

Ana Muñoz Miquel oferirà el pròxim dijous 11 de maig la xarrada sobre traducció mèdica titulada “De major vull ser traductor mèdic”

El Saló de Graus de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació acollirà el pròxim dijous 11 de maig la xarrada De major vull ser traductor mèdic. Ana Muñoz Miquel, membre de CiTrans, ens oferirà aquesta xarrada, que començarà a les 12 hores.

Ana Muñoz Miquel es va llicenciar en Traducció i Interpretació en la Universitat Miguel Hernández i a més, també va realitzar el Màster Universitari en Traducció Medico-Sanitària en la Universitat Jaume I. Va defensar la seua tesi doctoral sobre traducció medica en 2014. A més, ha treballat com a traductora autònoma i ha impartit classes de traducció i de llengua amb objectius específics, tant en grau com en màster oficial, en la Universitat de València, la Universitat Europea de València i la Universitat Jaume I.

Actualment treballa com a investigadora en el grup Gentt de la Universitat Jaume I i imparteix docència de traducció científica i traducció medica en el Grau en Traducció i Interpretació i el Màster Universitari en Traducció Medico-Sanitària. Entre les seues línies d'investigació, podem destacar la traducció medica, la didàctica de la traducció i els gèneres textuals de l'àmbit medico-sanitari.

Per a Ana Muñoz Miquel la traducció medica és una activitat imprescindible per al desenvolupament de la comunicació i el coneixement mèdic. És per això que aquest tipus de traducció ofereix nombroses possibilitats de treball i, per les seues característiques, requereix professionals específicament formats per a ella. Tanmateix, es tracta d’un àmbit que encara no ha comptat amb el respatller de l'educació universitària i de la investigació.

Si t’interessa escoltar tot el que Ana Muñoz Miquel té per explicar-nos sobre traducció mèdica, t’esperem el dijous 11 de maig en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. L'assistència és gratuïta fins a completar l’aforament.

A més, abans de la xarrada, tindrà lloc la presentació de AETI (Associació d’Estudiants de Traducció i Interpretació).