
Amb una Aula Magna de l'edifici històric de la Universitat de València plena, els serveis tècnics del Centre Cultural La Nau van habilitar el Claustre com a zona per a seguir la conferència, que es va retransmetre, en directe, en anglés i en castellà, en un senyal produït per UVcomunicació i realitzada pel Taller d’Adiovisuals de la Universitat de València.
La conferència de Ghassan Abu-Sittah va congregar a l'Aula Magna de la Universitat de València, en el seu edifici històric actual Centre Cultural La Nau, a 147 persones.
Entre les assistents es trobaven els vicerectors de Professorat (Ernest Cano), Cultura i Societat (Ester Alba), Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació (Ángeles Solanes), Internacionalització i Multilingüisme (Carles Padilla) i Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable (Pilar Serra), el gerent de la UV (Juan Vicente Climent), el director del Col·legi Major de la Universitat de València Rector Peset (Carles Xavier López), i els degans de les facultats d'Economia (Francisco Muñoz Murgui), Infermeria i Podologia (Antonio Martínez Sabater) i Fisioteràpia (Sofía Pérez Alenda).
També un total de trenta membres del col·lectiu Ciència i Drets Humans UV, encapçalats per Nadia Yahlali.
En el Claustre de la Universitat, habilitat com a zona per a seguir la conferència a través de pantalles en cas de superar-se l'aforament de l'espai, 24 persones seguien la retransmissió en el senyal traduït al castellà pel Centre d'Idiomes de la Universitat de València, estructura responsable dels serveis de traducció simultània.
La retransmissió es va realitzar en dos canals diferenciats: en versió en castellà, per a ser accessible des de la resta d'Espanya, i en anglés, per al públic internacional. La producció del senyal va ser a càrrec d’UVcomunicació en un senyal realitzat pel Taller d’Audiovisuals de la Universitat de València.
Un total de 97 connexions a la versió en castellà i 12 a la versió en anglés sumen una audiència que supera les 280 persones, ja que, en nombrosos casos, les connexions es realitzaven en espais de projecció.
Va ser així en tractar-se d'una activitat coorganitzada per la Universitat de València, des del rectorat, i el col·lectiu de la UV Ciència i Drets Humans, al costat de la Xarxa Universitària per Palestina.
Aquesta xarxa d'universitats va programar projeccions de la conferència en diferents universitats d'Espanya.