Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • RCC Harvard

Investigació

Els investigadors i investigadores de RCC Harvard estan implicats en un ampli rang de Programes i Projectes d'Investigació en col·laboració amb diferents centres de Harvard University.

Com a universitat associada al RCC Harvard, la Universitat de València pot proposar la creació de nous programes d'investigació que permeten articular grups d'investigadors i activitats científiques i divulgatives impulsades conjuntament desde Harvard University i la Universitat de València.

Projectes i Programes d'Investigació de la UV en RCC Harvard.

Els Projectes i Programes d'Investigació de RCC Harvard es desenvolupen en diferents àmbits d'estudi, incloent les Ciències Experimentals, Ciències Socials, Econòmiques i Jurídiques, Arquitectura, Ciències de la Salut, Enginyeries, Ciències de l'Educació, Comunicació i Humanitats.

La rellevància dels Fellows, Associates i Alumni de RCC Harvard, així com la dels seus acords amb el professorat i investigadors de Harvard University afavoreixen aquests projectes per generar xarxes de coneixement internacional i per promoure l'intercanvi intel·lectual en una estructura multidisciplinària.

RCC Harvard impulsa la participació activa dels investigadors en formació en diferents Projectes i Programes. Aquesta col·laboració proporciona una comprensió senzilla dels temes d'estudi, garantint la integració dels joves investigadors, així com de les i els estudiants en la comunitat acadèmica.

RCC Harvard Research Projects and Programs

IECO Research Program at Harvard-RCC

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies