Tallers de Competències Professionals en Turisme
TALLERS TURISME I TADE

Tallers de Competències Professionals en Turisme - 2019

Des de la Facultat d' Economia de la Universitat de València, s'ha programat la IV edició dels Tallers de Competències Professionals en Turisme. Es realitzaran els dies 6 i 7 de març de 2019. Estos tallers tenen com a objectiu donar a conèixer les competències i els perfils professionals exigits en els distints àmbits del Turisme a partir de la experiència proporcionada pels professionals d’aquests àmbits.

Els tallers estan dirigits principalment a estudiants del grau de Turisme y del doble grau de Turisme i ADE (TADE) de la Universitat de València.

Els objectius especifics dels tallers son:

➢ Millorar la connexió amb el món laboral.

➢ Donar a conèixer les competències dels distints perfils professionals de l’àmbit turístic.

➢ Facilitar el contacte de la Universitat amb el món laboral, fomentant l’ocupabilitat dels estudiants de les titulacions de Turisme i TADE.

➢ Promoure l’emprenedoria i l’ autoocupació entre els estudiants mitjançant experiències reals.

La dinàmica dels tallers serà la següent. Cada taller tractarà un àmbit distint del Turisme i contarà amb la participació de dos professionals d’aquest àmbit de la Comunitat Valenciana. Tots els professionals son diplomats/graduats en Turisme. Són uns tallers en els quals una participació activa és fonamental. Basant-se en la informació disponible a la web sobre els professionals i el contingut dels tallers, heu de dur al menys dos preguntes per debatre en grup i plantejar als experts, obrint-se un temps de diàleg.

El numero de participants en cada taller serà reduït i caldrà realitzar una inscripció prèvia. Consultar les instruccions en la pestanya: Inscripció

L' informació detallada dels tallers i professionals que participaran en cadascun d’ells podeu trobar la en la pestanya: Tallers i Horaris
logo_tallerturpval.jpgtfacebook_activo.pngtwitter_activo.pngtinstagram_activo.pnglogo_FdE.jpglogo_sfpie.jpg
Back