Tallers de Competències Professionals en Turisme
TALLERS TURISME I TADE

Tallers i Horaris 2019

Dimecres 6 març: TURISME DE CREUERS


Qui no ha sentit parlar d’un creuer pel Mediterrani? El turisme de creuers mou cada any a milions de persones en punts molt concrets del món (especialment al Mediterrani i al Carib). Conformat per vaixells amb una gran oferta de serveis i facilitats (animació per a xiquets, biblioteca, casino, excursions, fitness i bellesa, servei sanitari, tendes i boutiques, restaurants, discoteca, espectacles, lavanderia,…) fan escala en diferents ports amb el fi de conéixer les diferents destinacions a través d’excursions o xicotetes estades. Existeixen diversos tipus, en funció del tipus de vaixell (categoria), espai (recorregut) i temps (duració). L’estada d’aquest tipus de viatge pot durar des de 3 dies fins a 180 en creuers al voltant del món.


Tallers_CREUERS.png

De 12:00 a 14:00h (Facultat d'Economia, Aula 2P04) Accedeix a les preguntes i respostes del Taller interrogp.jpg

Luis Currás (Manager, Tripula)
Susana Domenech (Regional Sales Manager - Levante & Comunidad Murcia & Teruel, Royal Caribbean International | Celebrity Cruises | Azamara Club Cruises)Dimecres 6 març: TURISMÒLEGS PEL MÓN


Després de quatre anys d’experiència Tallertur, ens hem preguntat, què estan fent els primers egressats en turisme? Quan parlem de turismòlegs pel món, ens referim a aquells graduats del Grau de Turisme que es troben ja exercint un treball en l’actualitat. Venen a Tallertur per compartir la seua visió sobre les seues competències professionals, el coneixement emprat, les necessitats i limitacions que detecten en la seua formació i, sobretot, transmetre la seua experiència per aconsellar sobre pràctiques i optatives, així com respondre a qualsevol mena de pregunta de l’alumnat amb el propòsit d’ampliar la visió del món laboral als estudiants de les titulacions de Turisme i TADE.

Tallers_TURISMOLEGS.png

De 15:30 a 17:15h (Facultat d'Economia, Aula 2P04) Accedeix a les preguntes i respostes del Taller interrogp.jpg

Rocío Rodrigo (Becària, Turisme Comunitat Valenciana)
Maite Ruiz (Product Manager, Wanderlust Store (TTOO))

Dijous 7 març: TURISME SOLIDARI


El turisme solidari aquell realitzat, generalment, amb la fi d’ajudar al desenvolupament del seus habitants a través de la participació en diferents projectes de cooperació. En aquestes experiències, els qui viatgen han obtingut una formació prèvia sobre la realitat sociocultural del territori, es reuneixen en xicotets grups -al voltant de 15 persones- i conviuen amb comunitats rurals, visiten entitats locals que treballen per al desenvolupament, els drets humans o la justícia social i, a més, coneixen els principals punts d’interès natural, turístic i cultural del lloc d’acolliment. Aquests viatges solen tenir una duració d’entre 15 dies i 3 setmanes i s’organitzen, en la seua majoria, per ONGs i en menor mesura per agències de viatges.


Tallers_SOLIDARI.png

De 10:15 a 12:00h (Facultat d'Economia, Aula 2P04) Accedeix a les preguntes i respostes del Taller interrogp.jpg

Teresa Caldito (Coordinació Àrea Social, Jarit)
Inma Pérez (Fundació Agua de Coco)Dijous 7 març:TURISME DE CONGRESSOS


El turisme de congressos, un dels més desitjats per les destinacions pel seu baix efecte estacional i alt grau de despesa, és aquell flux turístic la finalitat del qual, és reunir-se en un esdeveniment vinculat a activitats professionals. Aquesta definició s’inclou en el concepte de turisme de reunions que, a més de congressos, esmenta convencions, exposicions, fires i viatges d’incentius (MICE). Es concentra, fonamentalment, als grans espais urbans, on la diversitat de serveis fa més viable que siguen triats com a seus. No obstant això, cada volta es donen més exemples de congressos de xicoteta escala on, a més d’infraestructures i equipaments, també es valoren altres aspectes com l’entorn, la tranquil·litat o el tracte personalitzat.


Tallers_CONGRESSOS.png

De 12:15 a 14:00h (Facultat d'Economia, Aula 2P04) Accedeix a les preguntes i respostes del Taller interrogp.jpg

Patricia Sanjuán (Directora, Valencia Turevents)
Manuel Ferris (Meetings manager, Turisme València)

logo_tallerturpval.jpgtfacebook_activo.pngtwitter_activo.pngtinstagram_activo.pnglogo_FdE.jpglogo_sfpie.jpg
Back