UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Facultat de Dret acull la Jornada de clausura del Certificat en competències jurídiques i de gestió en negocis digitals col·laboratius del Campus UVemprén-Santander Universidades

  • 16 de desembre de 2021
La Facultat de Dret acull la Jornada de clausura del Certificat en competències jurídiques i de gestió en negocis digitals col·laboratius del Campus UVemprén-Santander Universidades

El passat 10 de desembre va tindre lloc la jornada de clausura de la primera edició del Certificat de competències jurídiques i de gestió en negocis digitals col·laboratius, dirigit per la professora Ester Machancoses Garcia.

En la clausura van participar Ester Machancoses García, cirectora del Certificat i professora titular del Departament de Dret Financer i Història del Dret de la Facultat de Dret; Lola Garzón Benítez, vicedegana d'Emprenedoria i Relacions amb l'Empresa de la Facultat d’Economia i responsable acadèmica d’UVemprén; i Rafael J. García Martínez, director de la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius.

L'objecte de la mateixa es va centrar en l'exposició dels projectes de negocis col·laboratius en els quals ha treballat al llarg del curs l'estudiantat de la Universitat de València participant en el certificat, i en la valoració de cadascun d'ells per a optar a un dels premis convocats dins de l'esmentada formació: els premis “Entrepreneurship in Sharing Economy Startups”.

El Certificat en competències jurídiques i de gestió en negocis digitals col·laboratius, així com els premis “Entrepreneurship in Sharing Economy Startups”, són una iniciativa de DIGemprén LAB, un projecte sorgit del programa d'innovació docent en emprenedoria universitària UVemprén-aprèn que convoca la Universitat de València amb el patrocini de Santander Universidades. El seu objectiu és posar en marxa un projecte d'innovació docent dirigit a l'estudiantat de la Universitat per a acostar-li part del coneixement adquirit en el programa Global Innovation Collider del Sutardja Center for Entrepreneurship & Technology (SCET) de la University of California at Berkeley.

El pròxim divendres 17 de desembre, a les 13 hores, s'entregaran els premis “Entrepreneurship in Sharing Economy Startups” a la Sala de Juntes de l'Edifici de Rectorat de la Universitat de València.