UVemprénUniversitat de València Logo del portal

  • UVemprén

És una estratègia institucional de captació de talent universitari, formació en innovació i de validació d'idees i projectes d'importància social, coordinada pel Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius a través de l'Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència [OPEX]. Està dirigida, fonamentalment, a totes les persones que cursen i/o que han obtingut un títol oficial de grau, màster o doctorat en la Universitat de València.

UVemprén té un doble propòsit, en primer lloc, posar en marxa al campus un punt únic d'informació de qualitat sobre els diferents serveis d'emprenedoria institucionals, que denominarem UVemprén CLUB.

En segon lloc, s'ha dissenyat un conjunt d'iniciatives que denominem programes UVemprén, amb els quals es perseguix generar serveis específics i una oferta formativa i d'innovació complementària i transversal, en matèria d'emprenedoria.

Poden accedir a aquesta oferta, tant l'estudiantat, metres cursa els seus estudis de grau, màster o doctorat, com les persones egresades interessades en seguir desenvolupant els seus projectes d'innovació.

També s'han contemplat activitats específiques per a complementar la formació del personal docent i investigador, del personal tècnic i professionals, per a exercir funcions com tutories o mentories de projectes d'innovació.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies