UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula Empresocial celebra una jornada sobre tecnologia blockchain i el seu impacte social

  • 3 de març de 2022
L'Aula Empresocial celebra una jornada sobre tecnologia blockchain i el seu impacte social

El passat 3 de març va tindre lloc, en la seu de Caixa Popular del parc tecnològic de Paterna, la primera jornada del cicle «Organitzacions conscients», que organitza l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Universitat de València i la Diputació de València, en el qual col·labora i finança Caixa Popular.

L'objectiu d'aquest cicle s'emmarca en un dels pilars fonamentals de la Universitat de València: la transferència de coneixements a la societat. A través de les diferents jornades es pretén aprofundir en temes de caràcter transdisciplinar que afecten el desenvolupament de les organitzacions i, per tant, a les persones que les conformen.

La primera jornada es va realitzar el 3 de març en la seu de Caixa Popular i va girar entorn de la «Tecnologia Blockchain al servei de l'impacte social».

En primer lloc, Paco Alós, director Responsabilitat Social i Relacions Institucionals en Caixa Popular, va inaugurar la jornada. A continuació, la professora d'Economia Política i Hisenda Pública en la Facultat de Dret, Antonia Sajardo va presentar la ponència «Què és una organització conscient?». Seguidament la catedràtica de Dret Financer i Tributari, Pilar Alguacil va intervindre amb «La digitalització i l'Agenda 2030», i Salva Pérez, doctor en Economia Social per la Universitat de València, va participar amb la conferència «Tecnologia Blockchain al servei de l'impacte social». Finalment, Antonia Sajardo presente les conclusions de la Jornada.

Es pot visualitzar la jornada en el següent enllaç.