UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Atria Move, startup formada per alumni de l'ESTE-UV i vinculada a UVemprénStartUP, guanyadora de la sessió de pitches de mobilitat sostenible durant el eMobility Expo World Congress

  • 27 de març de 2023
Atria Move, guanyadora de la sessió de pitches tractant la mobilitat sostenible durant el eMobility Expo World Congress

El passat 23 de març va tindre lloc la sessió de pitches de 9 StartUps tractant la mobilitat sostenible i la taula redona duta a terme per Santander X durant el eMobility Expo World Congress.

El eMobility Expo World Congress té l'objectiu de servir de connexió entre empreses i professionals per a accelerar els passos en la mobilitat.

En la seua primera edició ha comptat, entre les iniciatives participants, amb Atria Move, ecommerce especialista en vehicles elèctrics de segona mà certificats i amb garantia, integrada per Miguel Romero i Jostin Marin, i guanyadora de l'edició 2022 del Ford Fund Smart Mobility Challenge, organitzat per la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) de la Universitat de València.

Durant el congrés es va realitzar una sessió de pitches amb 9 Startups tractant la mobilitat sostenible i finalment Atria Move va ser la guanyadora de la sessió. A l'ésser els guanyadors, tindran l'oportunitat de pitchear en VDS (València Digital Summit) el mes d'octubre.