UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Banco Santander i Universia ofereixen 1.500 beques destinades a la realització de cursos de formació en habilitats i millora de l'ocupabilitat

  • 19 d’abril de 2021
Beques per al curs Habilidades Evolution

En la primera edició de les Beques Santander Habilidades | Evolution, Banco Santander ofereix 1.500 beques per a rebre un curs formatiu en modalitat en línia impartit per Universia, amb l'objectiu de millorar el perfil professional de les persones participants i impulsar la seua ocupabilitat a través del desenvolupament de competències transversals.

El Curs Universia Evolution s'impartirà en modalitat 100% en línia, tenint una estructura de continguts dividida quatre mòduls de formació compostos per un total d'onze píndoles formatives. Cada mòdul es compondrà d'una part teoricopràctica i d'un webinar en directe destinat a solucionar dubtes, aprofundir en els continguts i realitzar activitats pràctiques.

El curs es desenvoluparà entre el 15 de juny i el 15 de juliol de 2021. La formació comença amb una introspecció perquè les persones participants puguen esbrinar cap a on es volen desenvolupar professionalment, quines són les seues fortaleses i febleses per a encaminar-se en aqueixa direcció i conéixer quina és la seua marca personal.

Més endavant, s'abordarà com són els processos de selecció que es duen a terme actualment per part de les empreses i com superar les temudes entrevistes de treball. Finalment, es parlarà de les noves formes d'organització en les empreses, quines són les metodologies de treball que actualment s'imposen en les companyies i com establir un pla de desenvolupament professional.

Al llarg del curs, les persones participants hauran d'anar prenent decisions sobre què farien en cadascuna de les situacions que es plantegen. Segons les seues respostes podran anar adquirint badges (Digital Microcredentials) personalitzats, que podran compartir en les teues xarxes socials professionals i en el seu CV. Així mateix, en finalitzar el curs disposaran d'un informe amb feedback sobre cadascuna de les competències que s'analitzen al llarg del curs i un certificat de realització d'aquest.

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al pròxim 31 de maig de 2021. Tota la informació sobre el curs es pot consultar en aquest enllaç.