UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Celebració d'un esdeveniment informatiu del nou curs al CDTM

  • 23 de gener de 2024
Image de la noticia

El CDTM (Center for Digital Technology and Management), implantat a València des del 2023, organitza un esdeveniment informatiu a la recerca d'estudiants interessats en formar-ne part el curs que ve

Assisteix a l’esdeveniment informatiu el 26.3.2024 i inscriu-t’hi fins al 1.4.2024!

 

🚀 Benvinguts al futur de la innovació al CDTM! Embarca't en un viatge transformador amb el programa d'estudis complementari d'avantguarda "Gestió de tecnologia", dissenyat per donar curs al teu esperit emprenedor i formar els líders del futur. Al CDTM creiem en cultivar un entorn on la creativitat, la col·laboració i la curiositat convergeixen per redefinir el panorama empresarial.

💡 “Aprendre fent” és l'essència del CDTM. A través de seminaris sobre investigació de tendències, desenvolupament de productes i esperit empresarial, els estudiants obtenen experiència pràctica que poden aplicar fàcilment més enllà del CDTM. En treballar en la resolució de problemes del món real presentats per socis comercials, se'ls brinda un terreny de joc per aplicar els mètodes ensenyats als tallers del CDTM i els seus principals estudis. A més, el fet d'oferir cursos impartits per professors experts en investigació, indústria, institucions públiques i ecosistema emprenedor permet que els estudiants pregunten directament, creen idees de manera proactiva i implementen solucions de manera conjunta. A més de les oportunitats acadèmiques, els estudiants obtenen accés a una xarxa activa d'exalumnes, acadèmics i professionals, i passen a formar part d'una comunitat permanent de companys talentosos i molt motivats.

🌍 L'experiència interdisciplinària i internacional dels estudiants és un element clau per a l'experiència CDTM. Fomenta l’aprenentatge mutu i enriqueix els projectes amb múltiples perspectives. Si bé els estudiants del CDTM sovint provenen d'estudis relacionats amb els negocis o la tecnologia, encoratgem els estudiants de qualsevol formació a postular-se!

🚀 Interessat? Acudeix al nostre esdeveniment informatiu el 26 de març de 12:30 a 14:30 (edifici Instituts d'Investigació, aules B3 i B4, planta baixa) i presenta la teua sol·licitud per al nou curs fins a l'1 d'abril!

L'enllaç per a inscriure's és  www.linktr.ee/cdtm_vlc.  

Més informació