UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El Campus Emprenedor UVemprén-Santander Universidades presenta TrepCamp Digital Program 2020

  • 23 d’abril de 2020
Image de la noticia

TrepCamp Digital Program 2020 és un programa de capacitació en línia que té com a objectiu que els seus participants adquirisquen la mentalitat i les habilitats necessàries per a convertir-se en persones empresàries d'alt impacte. El termini d'inscripció està obert fins al dia 25 d'abril.

Aquest programa forma part de Santander X, la xarxa d'emprenedoria universitària que ofereix Banco Santander a través de la seua iniciativa Santander Universidades i la Unitat d'Emprenedoria – UVemprén de la Universitat de València, quedant així emmarcat dins del Campus Emprenedor UVemprén-Santander Universidades. Aquesta convocatòria està dirigida a persones emprenedores d’arreu del món que estiguen inscrites en qualsevol institució afiliada a Santander Universidades, com és el cas de la Universitat de València.

Les persones candidates hauran de ser majors de 18 anys i amb un alt nivell d'anglés. El programa ofereix 400 beques que inclouen un programa de capacitació empresarial (de quatre setmanes), i 36 beques que afegeixen a aquest programa un simulador digital (de quatre setmanes) i una invitació al Dia mundial de demostració.

TrepCamp Digital Program 2020 es desenvoluparà en modalitat en línia. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el pròxim dia 25 d'abril. Per a més informació i inscripcions es pot consultar aquest enllaç.